Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajkakaksjskakskss

Glupie teksty roznych osob do wasrodziny, znajomych

Polecane posty

Gość jajkakaksjskakskss

jak bylam mala to malo jadlam i bylam raczej chudym dzieckiem a moja ciotka na kazdym kroku dosrywala mi na temat swej wnusi: ,,bo moja martusia, je wszystko bo moja martusia obudzila mnie o 3 w nocy zebym jej makaron z mlekiem zrobila, bo moja martusia jest mlodsza od Ciebie a wazy wiecej......."

Gość jajkakaksjskakskss
dawajcie

Gość uuppppp
upppppp

Gość tejkst znajomej
i znow przytylas he he

Gość tejkst znajomej
co tak malo tych tekstow ;(

moja ciotka kiedy nie mialam jescze 20 lat przyjechała i stwerdzila ze juz powinnam wyjsc za maz bo inaczej stara panną zostane o_O nie musze dodawac ze ona jest ze wsi....

Gość erterter
kiedy kolezanka do mnie powiedziala---anusia przytylas.. jak ty pieknie teraz wygladasz.......

Gość tejkst znajomej
aaaaa ja mialam podobnie nylam swiezo po maturze szlam na studia a wujek do mnie ty to sie juz hajtac musisz bo stara jestes :D

>> jak bylam mala to malo jadlam i bylam raczej chudym dzieckiem a moja ciotka na kazdym kroku dosrywala mi na temat swej wnusi: ,,bo moja martusia, je wszystko bo moja martusia obudzila mnie o 3 w nocy zebym jej makaron z mlekiem zrobila, bo moja martusia jest mlodsza od Ciebie a wazy wiecej......." BUHAHAHAHA, to chyba wnusia-martusia została pięknym spaślaczkiem :D

Gość Co za bzdury...
Moja "kolezanka" ostatnio mi powiedziala... "Renia, a Ty sie spodziewasz drugiego dzidziusia?" No myslalam, ze mnie choooj strzeli... szczupla jestem, a ta taki tekst..

Gość wssdd
Moja daleka bardzo daleka kuzynka (w wieku mojej mamy) spytała się kiedy będę miała dzieci i że wcale nie muszę do tego mieć męża, bo teraz tak jest. I pytała mojej mamy kiedy będzie miała wnuki. Miałam wtedy 25 lat i byłam panną bez faceta, było mi strasznie głupio i byłam wściekła na nią:O

Gość gvregre
za moja siostre wszeystkie ciotkiw rodzinie sie modliłi i rozpaczały, ze nie moze zajsc w ciaże. miala 32 lata, meza od 3 lat i dziecka nie bylo. nikomu nie wpadlo do glowy, ze ona sobie planuje tak. przeciez to powinien byc zloty strzalw noc poslubna! jedna ciotka jej pwiedziala: no prosze... mysmy mysleli, ze nie mozeszmiec dzieci, a tu swiadomo macieżynstwo.... a jakie kurwa ma byc? nieswiadome!?

Gość lovehhhhhhhhhh
moja kuzynka do mnie, mojej zdanej maturze: ,, nowa matura jest dla debili '' heheh

Gość lovehhhhhhhhhh
moja kuzynka do mnie, po mojej zdanej maturze: ,, nowa matura jest dla debili '' heheh

Gość lovehhhhhhhhhh
albo moja babcia gdy sie dowiedziala, ze bede nosic aparat ortodontyczny ,, po co Ci ten aparat jak juz masz narzeczonego ?? '' buhahahha

bacia jak bylam chora: jak bedziesz tak cherlać ( znaczy kaszleć) to nikt cie nie bedzie chciał

Gość do co za bzdury
ale z ciebie prostaczka,rugasz sie jak chłop na budowie.

Moja cioctka gdy zadzwonilam pochwalic sie, ze znalazlam sie wsrod laureatow konkursu przedmiotowego na szczeblu ogolnopolskim: "co z tego skoro i tak jestes gruba a zaden facet nie zechce madrzejszej baby. a juz z twoim wygladem". dokladnie 7 lat potem, oglaszam zareczyny i ta sama ciotka 'ze tez sie taki znalazl co ciebie zechcial, no kto by pomyslal". dodajmy, ze mam przystojnego faceta, jestesmy razem 4 lata wiec i w grubych i chudych czasach, skonczylam studia i robie doktorat za granica, dobrze zarabiam i zycie uklada sie super.