Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pejaonomato

Bierzecie te forumowe historie na serio?

Polecane posty

Gość pejaonomato

Bo mi się nie chce wierzyć że coś takiego co tu ludzie wypisują ma miejsce w rzeczywistości. Jakieś mega zdrady, romanse, ludzie którzy przegrywają życie, 26-letnie prawiczki, miłość do księży itd. Tylko dlaczego ja takich rzeczy nie widuję na co dzień?

uważam, ze te wszystkie historie są prawdopodobne, różne rzeczy się dzieją a to, ze nas nie dotyczą, nie znaczy, ze nie maja miejsca;)

Gość pejaonomato
No dobrze, ale niektóre historie są tak nieprawdopodobne, że mam wrażenie, że żyję w innym świecie :)

Taki jest świat. Pomagamy tu wszystkim potłuczonym duszom. Nie można wierzyć we wszystko, ale też wszystkiego nie można negować. Czasami ktoś otworzy jakiś idiotyczny lub wulgarny temat, my też próbujemy uleczyć duszę tego autora, lub chociaż pozdrowić przyjacielskim sp.......

czasem dosc latwo mozna sie zorientowac kiedy ktos sciemnia, co nie znaczy, ze dany temat jest nierealny z gruntu

tak czy inaczej jak już ktos powyżej zauważył rozmowy na takie hipotetyczne tematy to też niezła rozrywka:)

Gość przyjacióka-30
to samo życie, wiem po sobie,że prawie na każdy temat mogłabym się tu udzielać tyle już w życiu przeżyłam i doświadczyłam, mnie już nic nie zdziwi

Gość xxfdgdsg
różne rzeczy się dzieją na pewno nie można sądzić tego tylko po sobie, co jest prawdziwe, a co nie, ale w jedno nie moge uwierzyć, że w realu ludzie tak się masowo zdradzają...

zdradzają i tutaj opisują Ci co są wierni normalni nie mają co opisywać z resztą ,gdyby nawet opisywali to kto by im w to uwierzył;)

Gość przyjacióka-30
przecież nikt sie nie chwali znajomym, że zdradza, a tu jest się anonimowym, ale zdrada jest na skale masowa to fakt

ja bym przyjaciółkom powiedziała o zdradzie, przeciez to musi być ekscytujace przeżycie:D

to jest idealne miejsce dla tych, ktorzy na codzien nie moga powiedziec tego co naprawde mysla, czuja... dzieki tej "anonimowosci', niektorym udaje sie wyrzucic z siebie to co ich przygniata... niektorzy szukaja usprawiedliwienia, a jeszcze inni plota dla samego plecenia czegokolwiek...

Gość xxfdgdsg
dlatego przerażają mnie tu opisywane zdrady...

Gość xxfdgdsg
swego czasu przez kilka miesięcy opisywałam tu swoją autentyczną historię, byłam szczera do bólu...

mnie tu przeraza wiel rzeczy, tez zdrady, intrygi ect...zawiść ...

Gość xxfdgdsg
no tak intrygi też, kombinowanie na kilka frontów, rozstania i powroty do siebie...

Gość xxfdgdsg
generalnie jednak wierzę w 80 proc. a nawet może i więcej opisywanych tu historii, ludzie są za leniwi żeby wymyślać, choć nie można wykluczyć, że częśc to prowokacje dziennikarskie, psychologiczne, socjologiczne i inne...

cóż, gdyby życie kazdego z nas było idealne...ludzie zaczeliby strzelac do siebie na ulicach:)

Gość zmanierrowana
biore na serio

Gość xxfdgdsg
właśnie nie powinni by do siebie strzelać skoro każdy by miał to samo, takie samo życie, po równo...

Gość chyba cie pogięło
"wykluczyć, że częśc to prowokacje dziennikarskie, psychologiczne, socjologiczne i inne..." każdemu zdarza się tu zakładać prowokacje. Sam założyłem kilka i zwykle mają po minimum 100 wpisów :P

Gość xxfdgdsg
myślę, że z reguły prowokacji się nie zakłada, ja nigdy nie załozyłam...

Gość sxxc
Myslisz, ze 26 letni prawiczkowie mowia o tym glosno w realnym zyciu? :o

strzelaliby strzelali, każdy by zwariował od takiego marazmu:/

Gość xxfdgdsg
No właśnie z tymi prawiczkami, to bardzo możliwe...