Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jazda busem nie taka latwa

Parkowanie i cofanie busem

Polecane posty

Moim problemem jest parkowanie oraz cofanie.Czasami zatrzymuje sie sporo przed kraweznikiem bo wydaje mi sie ze juz zaraz w niego uderze... Dodam,ze samochod nie jest moj dlatego tym bardziej sie boje... Jak wyczuc ile miejsca jeszcze pozstalo do przeszkody...Wiem,ze potrzebna jest wprawa,ale moze ma ktos jakies rady... Druga rzecz-cofanie...co jest dla mnie udreka poniewaz nie mam tylnej szyby.Jest to bus z zabudowanym tylem. A wiec musze sie kierowac jedynie bocznymi lusterkami,a w nich wszystko wydaje sie znacznie blizej... i nie mam pojecia co zrobic,ale zaparkowac w miare przyzwoicie,tak aby nie zajmowac zbyt duzo miejsca i nie zostawiac samochodu 2 metry od przeszkody ;) Dodam,ze to moj pierwszy samochod... osobowka jechalam tylko raz odkad zdalam prawko..

Gość nikt nie pomoze
Nie widze przodu busa wiec nie wiem ile miejsca zostalo mi do przeszkody... i w tym wlasnie tkwi problem

A ja uwazam,ze to bardzo dobrze... Bo przynajmniej sie ucze na duzym...a jesli na takim sobie dam rade to osobowka nie bedzie juz problemu... wczoraj jechalam drugi raz od zdania prawka osobowka i bylo super...zadnego problemu z parkowaniem ani nic

Gość nikt nie odpowie
up

Gość kup sobie czujnik parkowania