Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgdshgfh

Czy połtora roczny Shih Zu szybko zaakceptuje nowych właścicieli?

Polecane posty

Gość fgdshgfh

odpowiedziałam na ogłoszenie w internecie pewnej pani ktora mieszka niedaleko mnie, piesek jest zaniedbany, ponieważ nie ma czasu się nim zajmować dlatego chce go oddać w dobre ręce; dzisiaj jadę go odebrać;) Duzo czytałam wczesniej o tej rasie bo zanosiłam się z zamiarem kupna, ale martwię się tym ze bedzie tesknił za poprzednia włascicielką i duzo czasu zajmnie zanim się u mnie zaadoptuje

Gość też mnie wkurza
mam też shi tzu .. kochane psiaki .. myślę,ze szybko sie zaklimatyzuje.. kiedyś zostawiłam psiaka na miesiac bo musialam wyjechac, mial wtedy 2 latka.. i przez pierwszy tydzien podobno troche tesknil, nie chcial sie bawic itp a potem już było ok ... nie martw sie..te psiaki sa kochane i szybko zaakceptuja nowa rodzinke

Gość fgdshgfh
to mnie troszeczkę uspokoiłaś, nigdy nie miałam pieska tylko zawsze koty i troszkę sie obawiałam, ale rowniez słyszałam ze w odroznieniu do yorków są bardzo towarzyskie i nie "przylegają" tylko do jednej osoby

Gość też mnie wkurza
oo tak, są bardzo towarzyskie i takie przyjazne.. ja sie czasem smieje,ze jakby mi sie ktos do domnu włamał to moj piesek by chyba zalizał na śmierć złodzieja ;) teraz mam nowego chłopaka, i tylko wszedł do domu i już musiał tulić i głaskać mojego psa bo nie chciał się odczepić :) ogólnie to jak ide na spacer z psem to ktos nachyli się i powie' ale ladny piesek' to on już lezy na plecach i chce zeby go głaskać ;) albo merda ogonem ;) Yorka ma moja ciotka..troche wredne te psy i bardzo zazdrosne