Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana od kilku dni

Kto chce pogadac ze mna o tabletkach antykoncepcyjnych?

Polecane posty

O problemach...o obawach jednak czy jest sie w ciazy....

Gość cossinusss_
nie mam zadnych problemow z tabl.wrecz ulatwily mi one zycie podczas okresu.chcesz wiedziec to pytaj:)

Gość niuniunia
a jakich uzywasz tabletek?

hmm podczas okresu to one tez mi ulatwily to fakt....biore tabletki juz od 10 miesiecy...ostatnio przezywam troche bo jakies 2 blistry temu zapomnialam wziasc ostatnia tabletke i bylo za pozno zeby ja wziasc wiec zrobilam 7 dniowa przerwe gdzie krwawienie wystapilo normalnie po 5 dniach jak zawsze....no i po nastepnym opakowaniu tez normalnie krwawienie bylo teraz jestem w trakcie jeszcze nastepnego blistra;) ale....ostatnio jest mi slabo,dzisiaj nawet wymiotowalam....i poprostu jestem zalamana bo wszyscy na okolo sie pytaja czy jestem w ciazy...ale mi sie wydaje ze zabezpieczenie bylo jak najbardziej 100% zawsze...Ehh nie wiem.... niby mam teraz jakiegos wirusa....oby to sie skonczylo po weekendzie

yasminelle. zalamana mysle ze nie masz czego ssie obawiac,ja w pazdzierniku tez zapomnialam tabl.i nie ejstem w ciazy;p wzielas ja szybciej niz w ciagu 7dni?to ze wymiotujesz nic nie znaczy bo przeciez teraz panuje wirus grypy jelitowo zoladkowej,

Gość anka159
jak zapomnialas ost. tabletki to jedna z wariantow mowi ze mozna zrobic przerwe 7 dniowa i zaczynasz wczesniej kolejne opakowanie, z tegio co zrozumialam to tak postapilas wiec wyluzuj wszystko ok, ja 3 opakowania pod rzad konczylam na 20 tabletkach!

nom zrobilam normalnie 7 dniowa przerwe liczac dzien w ktorym powinnam wziasc 21 tabletke

Gość spokojnie to nerwy

Gość anka159
wiec luzik, jest ok, bedzie dobrze:)))