Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kur

co na urodziny

Polecane posty

Gość kur

heh mam dylemat co kupić mamie na urodziny, ma 56 lat - kosmetyki odpadają jakieś apaszki fatałaszki i ciuszki i inne tym podobne też, mama nie jest typem strojnisi, raczej skromnie się ubiera, ksiażka też odpada, więc co? doradźcie cos proszę

Gość mhnhkjhblk
kup cos z bizuterii :)

Gość kur
chyba też nie będzie to trafiony prezent bo raczej mama tego nie nosi na codzień a pozatym pisałam że nie jest typem strojnisi,

Gość mhnhkjhblk
a zegarek ? zwykli prosci ludzie tez nosza i bardzo sie przydaje. Mozesz kupic cos do kuchni jak lubi gotowac czy cos albo sama jej cos upiecz ugotuj albo ulubiona plyte z muzyka jakies radio fajne :)

Gość erterter
albo pieknego kwiata w doniczce....

Gość mhnhkjhblk
ooo super pomysl kwiatek w doniczce !! na 100% bedzie bardzo zadowolona

Gość kur
kurde pomyśły macie fajne tylko, że kuchnia zastawiona wszystkim co potrzebna i niepotrzebne, kwiatami parapety zastawione (sama się dziwię że jeszcze sie nie pourywały :D), jej ulubiona potrawa to kartofle, wiec trochę śmieszne byłoby ugotować jej kartofle na urodziny :) płyta niby fajny pomysł tylko, że ja bym wolała coś bardziej takiego praktycznego chyba - piosenki zawsze można z internetu wypożyczyć :P :D, tak się zastanawiałam zeby może kupić jej ciśnieniomierz, bo to i praktyczne i przydatne tylko nie wiem czy to będzie odpowiedni prezent na urodziny :O uwielbie tez krzyzówki rozwiązywać wiec może kupie jej jakis ładnie wydany słownik krzyżówkowicza tylko ze z drugiej strony takich słowników mam sporo, bo kiedyś wydawali cykl takich cieniutkich to chyba ok 30 nazbierała

Gość mhnhkjhblk
albo sprzęt do masazu :) jakupiłem to swojej mamie rok temu i jest do dzisiaj zachwycona