Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 7+ujhn

do ludzi w wieku 26 lat - co robicie w zyciu, jak daleko wspieliscie sie juz po

Polecane posty

Gość 7+ujhn

szceblach kariery?? macie juz rodzine, meza, moze partnera wlasne m i samochod?? ja jestem troche zalamana, bo w dalszym ciagu nie mam wlasnego kata i zaczyna mnie to meczyc, a studia dopeiro koncze, pracy nie ma....

Gość 26latkaa z pomorza
facet, mieszkanie, samochod, praca na etacie od 2 lat, w zawodzie. mysle, zeby sie rozwiesc, bo mi za dobrze :P

Gość 7+ujhn
jak udalo Ci sie kupic wlasne m w tym wieku?????

Gość arabeska01
kredyt lub bogaci rodzice:)

Gość Konradeka
Dziwnie oceniasz ludzi, Co z tego ze ktos ma auto czy mieszkanie. Kazdy moze to miec. Auto teraz mozna i kupic za 3 tys zlotych uzywane cienko cienko. A mieszkanie kupic na kredyt. Tylko po co? Zeby splacac przez kolejne 30 lat?

Gość arabeska01
pewnie!!! lepiej siedziec u mamusi lub wynajmowac za 1500 zl na mc niz wziac kredyt...zalosne

Gość SanSan
ja nie mam jeszcze 26 mam meza od 3 lat, 2 dzieci, wlasny dom, samochod, maz konczy mgr za to ja przerwalam studia, w ciaze zaszlam na stazu -ktory tez musialam przewac... moje kolezanki mi zazdroszcza ze juz wszystko mam, ale mi brakuje tej pracy czy dalszej nauki... wiem ze moge isc jak dzieci pojda do przedszkola/szkoly ale to juz nie to widze ze z roku na rok mam coraz mniejsze checi zmeczona wychowaniem dzieci i zajmowaniem sie domem

Gość 26latkaa z pomorza
na samochod odlozylismy - kupilismy niespelna potoraroczny, nie srowadzonego zloma zza granicy. mieszkanie - kredyt, ale juz konczymy splaca, bo kupilam dwa mieszkania zanim ceny poszly w gore, teraz jedno sprzdalam i splacilam kredyt. duzo nas to kosztowalo wyrzeczen jak bylam na studiach zaczynalam prace, bywalo ciezko, duzo odkladalismy, odmawialismy sobie wszystkiego, bo musieliśmy wydawac na szkoły i kursy itp, ale na szczescie ten stan powoli mija :)

Gość ciamciaramciamm
ja mam meza, skonczony liencjat, wlasny samochód taki za 30 tysi wiec jestem z siebie dumna- bo sama zapracowalam i nikt mi nie dokładał. oprócz tego kredyt na 30 lat, ale za to mam swój śliczny domek. Aha i 25 lat skończe w lipcu:P Myśle, ze jestem kimś:)

Gość to może ja przytoczę przykład
mojego faceta :) 28 lat: własny samochód- roczny :) -3 mieszkania :) w tym 2 spłacone -3 działki- żaden kredyt -studia pokończone, nawet dr skończył - do tego jest wysoki (190), dobrze zbudowany (92 kg) i przystojny :) ale od 5 lat zajęty :P

Gość 26 latka od przed chwilą
facet od lat 6, praca od lat 5 -dorywcza i swietna, a stała od przed chwilą (powiedzmy, ze w zawodzie). skonczone studia, podyplomowka. auto od rodziców:). mieszkanie z rodzicami i nie spieszy mi sie do wyprowadzki:) do slubu tez nie:) a dzieci -nie ma mowy:)))

Gość przytaczasz przykład faceta
bo sama nie masz sieczym chwalić :O

...niestety ma wadę wymowy i wypadający odbyt:(

w Polsce wielu daleko zaszło , z Wrocławia do Suwałk nawet.

no nie.... ja mam 21 lat, w trakcie studiów... praca jest, ale mieszkania, samochodu też nie mam. Dumna jestem z niego:P i co???

Gość ciamciaramciamm
Żal mi tych którzy u rodziców na garnuszku siedzą w tym wieku. Masakra.

oddaje mu sie bo on tego oczekuje ode mnie a on zapewnia mi komfortowe zycie i rozrywki ...płaci nawet za moje studia:)

Gość Grysia
własne mieszkanie i samochód, bez faceta, własśńie starciłam prace. zyć , nie umierać

hehe... prawie stzreliłaś, ale jak to w reklamie było" prawie robi wielką różnicę".... ;) miłego dnia! Ja jadę w góry, paaaaa

Gość miło miło miło miło miło
27 lat mieszkanie-0 samochód-0 praca od 5 lat:O wykształcenie wyższe Dzieci-0 mieszkam z męzem w mieszkaniu które użyczyli nam rodzice. :O chyba przegrałam zycie 🖐️

Gość patricia de lucid
ja mam 27 lat i mieszkam z rodzicami w domku jednorodzinnym. Kupilam mieszkanie na kredyt, ale szkoda mi placic raty wiec poki co wynajmuje dzieki czemu raty placi najemca a dodatkowo mam z tego jakas sumke.A jak mnie najdzie ochota to w kazdej chwili moge sie wprowadzic. Faceta nie mam bo nie spotkalam odpowiedniego.A wole byc sama niz wiazac sie z byle kim. Niestety wiele kobiet wiaze sie z byle kim tylko dlatego zeby nie byc samotnymi. Mam dobra prace(mam wlasna firme animatorska) i sporo czasu dla siebie. Jestem zadowolona ze swojego zycia i to jest najwazniejsze

Gość panna z mokra glowa83
ja mam : 2 kierunki skonczone i pare rocznych kursow samochod 1 faceta brak oszczednosci w wys 150tys zl dobra prace tyle...

to ile odkladasz miesięcznie ze masz 150000 oszczednosci/? zdradź sekret?:P

JA lat 26 mąż 31 mamy jedno dziecko w wieku 2 latka firma transportowa 6 tirów własny dom samochod I NA NIC CZASU HEHE ale jest bardzo dobrze:-)

Gość panna z mokra glowa83
odkladam okolo 5tys miesiecznie, pracuje od niedawna , poniewaz caly czas studiowalam

Gość ewenement w sztuce
Tak...w kapitalizmie narobilo sie pelno osob ktore zarabiając na życie nie mają czasu żyć. Ale najwazniejsze ze jestes szczesliwa.(to do kasarew)

do panna- moge zpaytac gdzie pracujesz i ile zarabiasz? moze mnie to zdopinguje! zazdroszczę:D

Gość placebo 2313
Tak i od razu po studiach znalazlas prace z ktorej mozesz odlozyc 5 tysiecy?? Albo jestes luxusowa prostytutka albo tatus ma dobrze dzialajaca firme. Reszta jest niemozliwa:P

Gość goscinny wystep
jestem facetem ale sie wypowiem 25 lat, ostatni rok studiow, mieszkam z ojcem, nie mam auta, mam dziewczyne od 3 miesiecy...... zaczynam sie neipokoic:/

tak to już bywa ale niestety taka firma wymaga BARDZO DUŻO POŚWIĘCENIA:-( myśle ze z roku na rok bedzie troche lepiej z tym czasem:-)