Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crazy_angel

podwyzszony androstendion i testosteron...

Polecane posty

Gość crazy_angel

witam właśnie odebrałam dziś wyniki badan i okazało się że mam podwyższone te hormony. słyszałam że właśnie z powodu podwyższonego testosteronu mogą byc małe piersi..czy ktoś o tym słyszał i czy to prawda?? i czy jeśli zacznę sie leczyc jest jakaś szansa ze urosną?? i czy ogólnie te hormony podwyższone są niebezpieczne dla zdrowia ?

Gość kie ka
Ja też mam podwyższony androstendion ,testosteron podwyższony ale nie przekracza normy ,robiłam badania ze względu na trądzik.Biust mam bardzo malutki ,nawet nie rozmiar A ,no ale poziom tych hormonów nie jest aż tak wysoki żeby on byl przyczyną małych piersi chyba.Od ponad miesiąca biore Diane 35 ale nie zauważyłam różnicy w rozmiarze piersi :)

Gość crazy_angel
aha no rozumiem.ja właśnie nie chcę brac antykoncepcji ponieważ mam jeszcze inne przeciwwskazania do tego ;/ (grzybica i inne bakterie) a wiem że tabletki anty właśnie to wywołują ;( no a co do biustu to mam podobnie;/ ja mam właściwie rozmiar b ale miałam nadzieję że jakoś się to jeszcze powiększy ;p poza tym oprócz tych dwóch hormonów mam jeszcze za wysokie hormon FSH ;/