Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weda30

Śmiałe pytanie?

Polecane posty

Gość sisi2
Chyba po temacie ?

Gość nic w tym odwaznego
niemal całe lato chodze bez bielizny jak są upały

Gość eee tam1
całe lato bez bielizny - jak to tak?

Moja dziewczyna zawsze chodzi bez majtek.Jest tak chętna do seksu że szkoda jej czasu na zdejmowanie. Rza próbowalismy kochac sie nie zdejmując majtek ale było źle bo uciskały mojego wacka.

Ja w lecie też bez majtek chodzę!Moco mam sobie cipunie parzyć.Nawet jak spódniczka krótka to nie wkładam majtek.Ale zimą owszem trza grzać tyłek.

Gość weda30
coś sie wam tematy pomyliły

Gość stryjenka
Ja wiem czy smiałe pytanie? Karzda chodzi jak chce byle się nie pokazywac pszed kims

Gość ale to prawda
dzięki weda! Dla niezorientowanych - ta rozmowa dotyczy tyko wygody i estetyki w ubraniu, a nie doznań seksualnych! :-) To zupełnie inna bajka!

Gość Tomasz Jacykuf
Na podstawie linków do fotek zamieszczonych w wypowiedziach "wedy 30" i gustu tejże, stwierdzam, że klika ona z Pierdzlewa Kolonii. Życzmy sobie wszyscy, by tamże pozostała, strasząc swymi kreacjami okoliczne chłopstwo, znużone dojeniem krów i przerzucaniem łajna.

Gość sisi2
Te tomasz lepiej się nie odzywaj.

Gość tu i teraz1
Weda zadała poważne pytanie. Ja też je sobie zadałam jak miałam iść na oficjalne przyjęcie , wiecie wieczorowe suknie, faceci smokingi... No i wymarzyłam sobie suknię - cienka satyna, dekolt z tyłu. Była dluga do prawie kostek z rozcięciem do uda. Popełniłam jeden błąd wywaliłam kupę forsy , ale nie pomyślałam o bieliźnie pod nią. Została godzinka do imprezy no to już fryzurka , make - up ,założylam bezszwowy stanik i bezszwowe stringi. Potem suknia i zadowolona szykuję się do taxi , a tu koleżanka mówi -gdzie się tak wybieram. Ja zdziwiona o co jej biega ide do lustra ...a tam te stringi co ich nie miało być widać robią jakieś wałki suknia się na nich marszczy. Co było robić nie miałam innych to zdjęłam... i poszłam bez.. Na początku czułam się głupio, ale wszyscy z pracy chwalili suknię i jak ładnie leży. Od tego czasu pod długie obcisłe suknie nie zakładam majtek . Inne szukają mierzą , a ja mam problem z głowy i tak najlepiej wyglądam

Gość sisi 2
No i dobrze robisz , byle się nikt no poza naszym facetem nie zorientowal