Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marko____

Czy coś takiego może rozwalić małżeństwo ?

Polecane posty

Gość Marko____

Pytam bo do końca tego nie rozumiem. Mój brat z żonką są półtora roku po ślubie. Ostatnio opowiedział mi że spotykają się z poznanymi w necie parami na sex. Oczywiście wymieniają się partnerkami. Zaliczyli już z 5 takich spotkań i planują kolejne. On ma 23 lata a żona 18. Chciałbym wiedzieć co o tym sądzicie? Czy to zapowiedź jakiegoś kryzysu? Koniec miłości? Przyznam że dla mnie to trochę chore. On mówi że żona to akceptuje i sama tego pragnie. Może po prostu potrzebują silniejszych doznań? Jak wy się na to zapatrujecie ?

Gość magda rozwiedzina żona
ale młodo się ochajtali

Gość aż nie wiem co napisać
żona ma 18 lat i już są 1,5 roku małżeństwem?:O

ta... ona 18 on 23 i 1,5 roku juz po slubie... zawsze szczery -5/10? ja bym dała -10/10

heh ciężko mi w takie coś uwierzyć ale to o czym mówisz często ma miejsce w stanach. Tam takie rzeczy są na początku dziennym i mogło by przetrwać. U nas ... nie sądze

heh ciężko mi w takie coś uwierzyć ale to o czym mówisz często ma miejsce w stanach. Tam takie rzeczy są na początku dziennym i mogło by przetrwać. U nas ... nie sądze znaczy konkretnie to co jest w stanach na porzadku dziennym? mlode zamazpojscie czy swinging?

"masz racje anah -10/10" jakoś często się zgadzamy a co do tematu - ich życie i ich sprawa... pytanie tylko po co był ten ślub? (zakładając oczywiście że w ogóle był)

swinging , sex party .. wszystkiego rodzaju zboczenia. Sam znam parę która chodzi na takie party

Sam znam parę która chodzi na takie party i rozumiem, ze to oznacza - "na porzadku dziennym" no to ok, no more questions :-)

"potrzebujesz odmiany? " nic takiego nie powiedziałam :) a wracając do tematu - nie w moim stylu ale co kto lubi...

jeśli nie dotyczy mnie to osobiście to jest mi obojętne kto z kim sypia :)

nie tylko my tu jestesmy więc zawsze jest ktos kto mysli inaczej na dany temat niz Ty czy ja, a to czy my ze sobą bedziemy sie zgadzac - zalezy od tematu

nie tylko my tu jestesmy więc zawsze jest ktos kto mysli inaczej na dany temat niz Ty czy ja, a to czy my ze sobą bedziemy sie zgadzac - zalezy od tematu racja, ale niestety wiekszosc osob nie potrafi dyskutowac