Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plastyk

Zaraz będziemy wywoływać ducha....

Polecane posty

Gość cytryna...
nawet nie chce wspominac:O historia dluga i wciaz zywa. wsadzam tu ryj, bo mnie pociagaja te klmaty. to silniejsze ode mnie, ale....nie popwinnam:(

Gość cytryna...
powinnam:) tak to jest jak czlek siedzi po cmocie:D aaaaaaaa!!! no tak, jeszcze te ooops ten temat:(

Gość 3424142
To tak jak mnie, lubię poczytać o takich tematach - człowiek wciąż jest zbyt ogłupiały aby zrozumieć, a wiadomo - tajemnice, Inny Świat, strefa zmarłych, magia i duchy przyciągają :) Nie martw się - wątpię, aby Cię to pocieszyło, ale mi i milionom innych tez nie jest w życiu lekko. Życie zabija wyobraźnię, o.

Gość parysianka
cytryna , to jest ciekawy temat ale jednoczesnie straszny a jezeli chodzi o te seanse to są tylko dla odwaznych ja bym się nieodwazyła :O

Gość cytryna...
ja sie odwazylam... i w tym caly bol:O

Gość 3424142
Dokładnie, też nigdy bym się nie odważyła - w kulminacyjnym momencie spasowałam, nigdy do tego już nie wrócę, oj nie. Nawet w myślach. A jak jeszcze obejrzalo się "Egzorcyzmy Emily Rose"... :)

Gość animal planet2
plaaaaastykkkk haaaallloooo

Gość parysianka
CYTRYNA , ALE MAM NADZIEJE ZE wszystko ok.. ja tez oglądałam egzorcyzmy masakra , boje sie

Gość cytryna...
niekoniecznie ok. ale zyc trzeba, a przynajmniej sie staram. gdybym wiedziala...nigdy wiecej:( w kazdym razie sama nie sypiam.

Gość parysianka
aha ojej , no bo takie zabawy nienalezą do bezpiecznych, trzymaj sie cytryna.. dobranoc pa

Gość 3424142
Ale co, widziałaś ducha, czy czułaś? Ja widziałam go raz, wiele lat temu. Ale jakoś żyję, po roku strachu mi przeszło. Zasypiam w tym pokoju sama, bez obaw. Dużo czasu minęło, odkąd Ci się to stało?

Gość cytryna...
to bylo dawno temu. kuzynce spodobala sie taka zabawa...potem moja mama (jej pasja byly wrozby, tarot) i tak wciagnelam sie:O to, czego doznalam hmmmm nikt z Was by nie uwierzyl - cudowne, a jednoczesnie przerazajace. przeprowadzalam sie wiele razy i wciaz to czuje. noce bywaja koszmarne:(

Gość cytryna...
parysianka🖐️

Gość cytryna...
autor sie nie odzywa:( wiecie co, chyba mam dosc tego tematu. moze jeszcze kiedys... 3mcie sie🖐️

Gość 3424142
Rozumiem Cię doskonale, moje pierwsze dni też były koszmarem, zupelnie jak mała dziewczynka bałam się każdego najmniejszego szmeru, każdych niedomkniętych drzwiczek w szafkach i cieni na ścianie. Ale przeszło mi po roku, być może dlatego, że jeszcze wcześniej śnił mi się duch mojego ojca, żegnający się ze mną - ale to nie był tylko sen, ja to wiem. Choć nie powiem, i dziś czasem łapie mnie taki irracjonalny lęk przed duchami.

Gość 3424142
No więc i ja uciekam, miłej nocy Wam życzę. Trzymajcie się! :)

Gość extra temat na noc
:o

Gość vbgrdhbrd
i cooo?

Gość cytryna...
🖐️ mysle, ze autor wlasnie pierze majtasy po wczorajszych wrazeniach:P