Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

imanangel

dlaczego faceci sa okropni!!

Polecane posty

Gość AlaZKrainy
evil devil cierpisz na dwubiegunówkę albo biegunkę pernamentną :) sympatyczny przypadek dla psychiatry ;P

Jarek_84 hahaha zal mi ciebie i nie jestem jakas szmata CWELU ;] nikt cie tu nie zapraszal wynocha stad to jest wątek dla kobiet a nie dla kretynow

Gość AlaZKrainy
jarek_84mm wdarła ci się literóweczka, pisze się pustego samczego łba ;P

Gość ten typ juz tak ma

Jarek_84 no czytac nie umiesz pedale?! wynocha stad nikt cie tu nie chce idz gdzie indziej przeszkadzac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

agresywna? dziwne, jak taki debil wchodzi i mi ubliza to mam spokojnie tego sluchac? ;]

haha nastepny ktory czytac nie umie mowilam ze temat tylko dla kobiet a nie kretynow wiec nara frajerze ;]

Gość Mr.
Ej, dziewczyny, generalizujecie i trochę przesadzacie. Może ukochanych należy poszukać w bibliotece, nie na dyskotece.

Gość
imanangel => tradycja pojedynków zaginęła wraz z kobietami, za które warto oddać życie. Teraz to czysta ściema. Ponieważ facet chciałby czegoś takiego, jak wielka, idealna miłość zawsze na początku traktuje kobietę (ach-tę-dzisiejszą), jakby takową była, ale później w końcu ją poznaje i nieuchronnie się rozczarowuje. Życie. Z tzw. kobiet idealnych poznałem tylko jedną Irakijkę i jedną Chinkę. Reszta - o kant dupy pobić. A bab poznałem sporo...

my tez chcemy poznac ideal ale za kazdym razem sie rozczarowujemy, zreszta idealow nie ma ;]

Gość edek111
Do autorki. Taaa, jakby sensem życia faceta było troszczenie się, słodzenie i ciągłe udowadnianie miłości jego do niej. Jakby całe życie miał ją nosić na rękach. czule ciągle powtarzał, że ją kocha itd. Haha. Celem związków jest raczej życie we dwoje, założenie rodziny a nie ciągłe wpatrywanie się maślanymi oczami w partnera, partnerkę.

Gość racja racja
Kot i edek maja racje. Jak facet się zauroczy - działa pod wpływem hormonów, więc zachowuje sie nienaturalnie, wysyła jakies bzdurne smsy, przeprasza, że nie napisał dobranoc itd. Zauroczenie mija, facet zaczyna myśleć trzezwo i przestaje słodzić. Kobieta chce być księżniczka, mysli, że jest w niej coś wyjątkowego, a facet wie że księżniczki mają termin przydatności do użycia max 2 lata.

Gość Dorosnijcie
imanangel..Nie czytalem wszystkich komentarzy ,ale na pare z poczatku zerknalem i wiesz co ?. Masz racje.. Heh ,taki zarcik.hehe.. PRZESTAN marudzic.Blad w tym ,ze Ty chcesz byc ksiezniczka ,rozpieszczana i glaskana jak kot.Koty to zdradliwe plemie ,tak jak wy. Mezczyzni umieja szanowac Kobiety ,ale nie takie jak wy tutaj. Jestes dzikuska ,wredna zdzira tak jak reszta malych dziewczynek na tym temacie. Za duzo lalek mialas w dziecinstwie i dlatego jestes juz przegrana w tej grze. Znajdz sobie lamuska ,ktory bedzie Ci lizal stopki. Tyko mezczyzni ,mezczyzni ,mezczyzni.Pogielo was ? Co za Bitches. Jak uwazasz ,ze nie ma takich mezczyzn to nie szukaj wogole ,ale zapewne bedziesz szukala bo musisz miec mezczyzne.We ,pff..Lebiodo czym mi tu wyskoczysz ? Ktora z was mi cos napisze haa.BITCHES. Cale zycie pomanse i w kolko nowi ."A moze ten bedzie moim mezem".I chodzisz po ulicach i ciagle patrzysz na ludzi i zadajesz sobie to pytanie... Jestes niewidzialna .I wy rude swinie ,czarne wiedzmy ,i bladyni swirki tez ,przegrane na starcie... Biiiiiiiiitches..O taakk..hahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahaha..Posmiejmy sie z nich ,hahahahahhahahahahahhaa

No nie wszyscy,ja swego czasu miałam super gościa,nie generalizujmy,bo to krzywdzące.Każdy człowiek jest inny,wszyscy mamy jakieś tam wady.....

Gość dr psychol
ulegamy coddziennej magii naszych wybranek

Gość do Dorosnijcie
czyli Twoja matka (jak wszystkie wg Ciebie) tez nia jest. Wspolczuje

Gość gość
Ja miałam wspaniałego męża pasowalismy do siebie pod każdym względem 15 cudownych lat. I nagle przyszła choroba diagnoza rak .