Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwyczajka

BYŁE samotne mamy...

Polecane posty

Gość Zwyczajka

Witam wszystkich;) To forum jeast przede wszystkim dla tych byłych samotnych mam, którym udało się ułożyc sobie życie-podzielmy się spostrzeżeniami! Zapraszam też wszystkiesamotne mamusie(na razie) które pragną wsparcia, no i tych samotnych tatusiów też;)) A także wszystkich tych którzy chcą się w tej sprawie wypowiedziec...;))

Gość sama_mama
Mam 20 lat nie wiem co robic...bardzo proszę o pomoc, w końcu Tobie się udało..

Gość Zwyczajka
do sama_mama-nie daj się! Życie przed Tobą! Ja jeszcze nie jestem w stałym związku ale na brak powodzenia nie narzekam...;0) A tak w ogóle jestem w Twoim wieku, i też studiuję, ale zaocznie, dzienne studia nie wchodzą w grę..;/

Najedzona;) Sa rozni faceci i rozne maja poglady jezeli chodzi o "samotne" mamy. Ja ze swoich wlasnych doswiadczen moge "powiedziec", ze wielu z nich nie potrafi zaakceptowac kobiety z dzieckiem, dlatego ze w szczegolnosc(chodzi mi o tych ktorzy nie maja wlasny dzieci)boja sie obowiazkow, odpowiedzialnosc , utraty wolnosc...matka z dzieckiem zyje zyciem 2 osob, partner bez dziecka musi sie do tego zycia dostosowac, a niestety to dla nich trudne wyzwanie, woleliby ja miec tylko dla swoich "potrzeb" W duzej mierze chodzi tez o finanse, wiadomo, ze zycie z 2 osobami jest drozsze;) No i fakt, ze to nie ich geny:)

Gość kateeee
Czy mozna..tylko pozazdroscic:-)

Gość Zwyczajka
Gdy zobaczyłam posty na topicu, którego autorką jest samotna_mama chciałam jakoś pomóc i założyłam ten topik;) Ja wprawdzie też na razie jestem samotna, ale naprawdę na brak powodzenia u płci przeciwnej nie narzekam-grunt to uśmiech na twarzy i pozytywne nastawienie do życia;))

Gość Zwyczajka
Do kateee-czemu pozazdrościc? Czy Ty też uważasz że facetom aż tak przeszkadza dziecko?? Gdy się chłop zakocha w kobiecie, to z czasem(o ile nie natychmiast) zaakceptuje też dziecko! Laski uszy do góry!;))

Gość Zwyczajka
Laski, piszcie, nie pozwólmy by ten topik(tak jak mnóstwo innych tu na cafe) upadł, bo..szkoda by było;)) Wydaje mi się że naprawdę dobrze się rozumiemy, i..nie zmarnujmy tego;)) Pozdrawiam