Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 missstrawberry

Dziwie sie tym co winia za wszystko Tuska

Polecane posty

Go艣膰 missstrawberry

Nie rozumiem tych o na roznych forach pisza ze przez Tuska jest kryzys, ze zwalniaja z pracy a Tusk nic nie robi ze nie bedzie drogiej Irlandii jak obiecywal. Wedlug mnie rzad jest calkiem ok, moze nie jest jakis rewelacyjny ale jest ok. O wiele lepszy niz poprzedni. Nie bronie Donalda, fakt troche przegial z twierdzeniem ze bedziemy mieli druga Irlandie ale nie wincie go za kryzys, on nie jest odpowiedzialny za wszystko. W Irlandii tez teraz nie jest za ciekawie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 missstrawberry
PS. Jestem Kasia Tusk i musz臋 broni膰 ty艂ka Donalda.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lilialien
taaaaaa jasne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Franz Szwaboju
nie wolno wini膰 , ni obra偶a膰 herr Tuska

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 podniose bo nie zniose
uzasadnijcie, czym zawinil tusk, ze jest kryzys, bo ja tez tego nie wiem, chyba tylko skonczony jelop bedzie go o to obwinial. cieszcie sie, tanieja materialy budowlane, tania sila robocza, potanialo mleko itp...:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja to my艣l臋
nie wi艅cie Tuska za nic, on jest taki wspania艂y! nic tylko sie zapracowuje aby nam 偶y艂o si臋 lepiej. trzeba dba膰 o tuska bo czaczor zostanie na drugiej kadencji. miejcie to na uwadze!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 missstrawberry
mo偶emy sobie 偶artowac troch臋 z niego, to jest ok ale tylko ograniczeni ludzie uwazaja 偶e jeden cz艂owiek jest odpowiedzialny za wszystko. No nie wiem, pewnie jestem stronnicza ale juz wol臋 jego bo przynajmniej rozumiem co m贸wi bo prezydent jak przemawia to za choler臋 nie wiem co on tam pod nosem be艂kocze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tusk do dymisji
B艂臋dem by艂o wyb贸r Donalda nieudacznika Tuska na premiera rz膮du RP. Takiej niezdecydowanej i nieporadnej pipy to dawno nie by艂o. Ten ry偶y cz艂owieczyna nie nadaje si臋 nawet na So艂tysy wsi zabitej dechami gdzie psy ch*jami wod臋 pija z ka艂u偶y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tylko osoba
niewykszta艂cona mo偶e stwierdzi膰 , 偶e tusk nie jest niczemu winien. Ten facet nienadaje si臋 na tak wysokie stanowisko. Nie posiada odpowiednich cech przypisane dla przyw贸dc贸w i jest s艂abo wykszta艂cony. Drugi Wa艂臋sa nie jest nikomu potrzebny. Wiadomo jest jak wygl膮da艂a prezydentura Bolka Wa艂臋sy. TO BY艁A KOMPROMITACJA. A teraz to samo jest.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 missstrawberry
hmm, wykszta艂cenie mam... zapomnia艂es o jednym: Tusk nie jest przyw贸dc膮: Prezydent jest nim. Wobec tego kto wed艂ug Ciebie nadaje sie na to stanowisko? choc jedno nazwisko prosze. Niestety Polacy to taki nar贸d 偶e nie wazne jest kto rz膮dzi, zawsze jest niedobrze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no to mnie rozwali艂a艣
Prezydent przyw贸dc膮??? Ten be艂kocz膮cy konus, pacho艂ek swojego brata jest przyw贸dc膮? Chyba co艣 ci si臋 pomyli艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 missstrawberry
mi tez si臋 to nie podoba, bo to b艂azen nie Prezydent ale je艣li kogos mo偶na nazwa膰 przyw贸dc膮 kraju to chyba prezydenta nie? to on powinien nim byc! ( cho膰 niestety nie jest). Premier szefuje rz膮dowi i jak ju偶 wspomnia艂am nie jest odpowiedzialny za wszystko. jesli co艣 si臋 藕le dzieje w kraju to zwalacie win臋 na Tuska a nikt nie wspomina o Szanownym Prezydencie.

Udost臋pnij ten post