Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość missstrawberry

Dziwie sie tym co winia za wszystko Tuska

Polecane posty

Gość missstrawberry

Nie rozumiem tych o na roznych forach pisza ze przez Tuska jest kryzys, ze zwalniaja z pracy a Tusk nic nie robi ze nie bedzie drogiej Irlandii jak obiecywal. Wedlug mnie rzad jest calkiem ok, moze nie jest jakis rewelacyjny ale jest ok. O wiele lepszy niz poprzedni. Nie bronie Donalda, fakt troche przegial z twierdzeniem ze bedziemy mieli druga Irlandie ale nie wincie go za kryzys, on nie jest odpowiedzialny za wszystko. W Irlandii tez teraz nie jest za ciekawie.

Gość missstrawberry
PS. Jestem Kasia Tusk i muszę bronić tyłka Donalda.

Gość lilialien
taaaaaa jasne

Gość Franz Szwaboju
nie wolno winić , ni obrażać herr Tuska

Gość podniose bo nie zniose
uzasadnijcie, czym zawinil tusk, ze jest kryzys, bo ja tez tego nie wiem, chyba tylko skonczony jelop bedzie go o to obwinial. cieszcie sie, tanieja materialy budowlane, tania sila robocza, potanialo mleko itp...:P

Gość ja to myślę
nie wińcie Tuska za nic, on jest taki wspaniały! nic tylko sie zapracowuje aby nam żyło się lepiej. trzeba dbać o tuska bo czaczor zostanie na drugiej kadencji. miejcie to na uwadze!

Gość missstrawberry
możemy sobie żartowac trochę z niego, to jest ok ale tylko ograniczeni ludzie uwazaja że jeden człowiek jest odpowiedzialny za wszystko. No nie wiem, pewnie jestem stronnicza ale juz wolę jego bo przynajmniej rozumiem co mówi bo prezydent jak przemawia to za cholerę nie wiem co on tam pod nosem bełkocze.

Gość Tusk do dymisji
Błędem było wybór Donalda nieudacznika Tuska na premiera rządu RP. Takiej niezdecydowanej i nieporadnej pipy to dawno nie było. Ten ryży człowieczyna nie nadaje się nawet na Sołtysy wsi zabitej dechami gdzie psy ch*jami wodę pija z kałuży.

Gość Tylko osoba
niewykształcona może stwierdzić , że tusk nie jest niczemu winien. Ten facet nienadaje się na tak wysokie stanowisko. Nie posiada odpowiednich cech przypisane dla przywódców i jest słabo wykształcony. Drugi Wałęsa nie jest nikomu potrzebny. Wiadomo jest jak wyglądała prezydentura Bolka Wałęsy. TO BYŁA KOMPROMITACJA. A teraz to samo jest.

Gość missstrawberry
hmm, wykształcenie mam... zapomniałes o jednym: Tusk nie jest przywódcą: Prezydent jest nim. Wobec tego kto według Ciebie nadaje sie na to stanowisko? choc jedno nazwisko prosze. Niestety Polacy to taki naród że nie wazne jest kto rządzi, zawsze jest niedobrze.

Gość no to mnie rozwaliłaś
Prezydent przywódcą??? Ten bełkoczący konus, pachołek swojego brata jest przywódcą? Chyba coś ci się pomyliło.

Gość missstrawberry
mi tez się to nie podoba, bo to błazen nie Prezydent ale jeśli kogos można nazwać przywódcą kraju to chyba prezydenta nie? to on powinien nim byc! ( choć niestety nie jest). Premier szefuje rządowi i jak już wspomniałam nie jest odpowiedzialny za wszystko. jesli coś się źle dzieje w kraju to zwalacie winę na Tuska a nikt nie wspomina o Szanownym Prezydencie.