Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co mam myslec....

poradzcie prosze, chodzi o mojego chlopaka

Polecane posty

Tak wiec moj chlopak jest bardzo kochany, opiekunczy, mamy podobne charaktery, przy nim ciagle sie smieje, bo mamy takie same poczucie humoru, wiem, ze moge mu zaufac, tego jestem pewna.ALE.. on nie ma nawet studiow..ma skonczona tylko srednia szkole, mowil, ze nie lubi szkoly, ze sobie porobi uprawnienia.. ogolnie w mojej rodziny wszyscy klada nacisk na nauke, ja tez sie zawsze dobrze uczylam, dobre liceum, pol roku na studiach za granica.. aha ogolnie ostatnio mowil, ze z checia by wyjechal za granice, bo tam wiadomo latwiej by sie zylo.. no i nie wiem..nie jestesmy ze soba dlugo, tak wiec jeszcze nie byloby za pozno to skonczyc ale jak moge wlasciwie oceniac go po wyksztalceniu? prosze o porade dojrzalych ludzi..o powazne odpowiedzi, to jest dla mnie bardzo wazne.

nikt mi nic nie odpisze?:(

nie jestem dojrzała , :p ale się wtrącę czy on pracuje? może miał taką sytuację że nie mógł isc na studia,

kochana, teraz nie liczy sie papier tylko żyłka do interesów, jak chłopak obrotny to z nim nie zginiesz,

Gość Extensaaa
Ja za 5miecy bronie mgr. Mój narzeczony nie studiuje,ma srednie. Generalnie nie interesuje go opinia innych co sobie o tym mysla,bo dobrze mu sie wiedzie finansowo. Na poczatku namawiłam go na studia ale szybko okazało sie ze to straca czasu i co gorsza pieniedzy. Moi rodzice mysla cos on tam zaocznie studiuje,ale nie dopytuja sie. Ja mam 24 lata,on 26. Kochamy sie i radzimy sobie jakos wiec brak jego mgr w CV nam nie przeszkadza :)

pracowal, a teraz konczy szkole, pozniej chce isc znowu do pracy.. ale nie wiem jak wygladaloby zycie z takim kims..

normalnie, w koncu kochasz go, więc co sie przejmujesz, że nie ma wyższego?, żyjesz dla siebie, czy dla ludzi ?

Gość karolina021
facet poradzi sobie bez studiowania, moj po zawodowce a ok 3tys w kieszeni co miesiac jest.

jesli bedziesz patrzec na to jakie on ma wyksztalcenie to nie znajdziesz dobrego chlopaka skoro masz takie "wymagania" chyba wazne jest to ze umie zarobic pieniadze co z tego ze skonczy studia skoro i tak pewnie skonczy jako mechanik albo w jakism briorowcow kochana teraz jak nie masz najomosci to nawet studiaj tu nie pomoga wazne co do siebie czujecie i ufacie sobie a papier ze mg nic Ci nie dadza no chba ze to dla Ciebie az tak bardzo wazne to przepraszam nie chciala urazic:)

moj chlopak ma technikum samochodowe a ja w tym roku wybieram sie na studia i szczerze mowiac nie przeszkadza mi to, ze on nie ma wyzszego wyksztalcenia. nie to sie liczy. jesli sie dogadujecie i jest wam razem dobrze to nie przejmuj sie opiniami innych. pozdro 🖐️

Gość karolina021
pracuje jako kierowca ciezarowki, wiadomo pare stowek za "oszczednosci" ale od ponad roku zero urlopu i ekwiwalentu wiec robi to z czystym sumieniem.

no tak, ale wiadomo jak jest w polsce z praca..

hmm wlasciwie to mozecie miec racje, tym bardziej, ze same tak macie..

Gość karolina021
facet jest silniejszy fizycznie i lepiej zarobi w pracy wykorzystujacej wlasnie to. w wiekszosci przypadkow tak sadze.

dziekuje bardzo za pomoc..kochane jestescie:* a wypowie sie moze ktos jeszcze na ten temat?:)prosze:)