Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznickudasiezyc

Seks w OBI

Polecane posty

Gość beznickudasiezyc

Dział z drzwiami. Wystarczy chwilę poszukać i potwierać wystawowe drzwi i przemknąc się gdy znajdzie siętroche miejsca . Drzwi zamykają się od wewnątrz, nie ma problemu, że ktoś nakryje:D ale przezycia niezapomniane. Polecam:D

Gość beznickudasiezyc
tam za drzwiami nie ma kamerek :D dobrze sprawdzone, z drugiej strony też drzwi nie ma, jest zabudowane płytą a dalej są kibleki i wanny:D

A wyobraźcie sobie te wszystkie oczy pełne zszokowania i zdziwienia :D. A jak myślicie, co zrobiliby ochroniarze? Myślicie, że byliby w stanie przeszkodzić? Byliby na tyle odważni :D? Ja na ich miejscu uciekałabym gdzie pieprz rośnie :D.

Gość beznickudasiezyc
:D:D

Gość A w sklepach z glazurą
...to czasem mają próbki w postaci wielkich paneli przesuwanych na szynach pod sufitem. Zwykle są porozsuwane bezładnie. Jest dość miejsca, żeby się zaszyć między nimi, zakasać spódniczkę, oprzeć się o ścianę, wypiąć ma swojego Pana i... W razie czego, to my tylo oglądaliśmy towar :-)))

Gość według mnie najlepiej
w KOMFORCIE pomiędzy tymi wiszącymi dywanami! Sprawdzone! :-)

Gość bywalec.pl
w Biedronce. Między paletą majonezu "Roleski", a paletą ogórków "Urbanek".

Gość bywalec.pl
zdecydowanie nie. Za puszkami z kukurydzą stoi paleta przeterminowanych skrzydełek kurzęcych, które swoimi gnatami uwieraja w lędzwie tej która bierze w paszczu

Gość wrrrrrrrotka
prcuje w OBI i oswiadczam ze kamerki maja tylko przy kasach. Na szybkie numerki polecam ogrod zewnetrzny, tam to juz nikt nie zaglada :D

Gość Naughty bunny
lepszy jest seks w Lidlu na mrozonkach

Gość miej sie na bacznosci
oj, oj ty zboku, wal konia w ustronnym miejscu a nie w marketach.

Gość robbin
My to robiliśmy w salonie meblowym na 3. pietrze, malo klientow tam dochodzi, a personel siedzi na parterze. Bylo pelno zakamarkow w postaci "pokoi" ustawionych z mebli. Najpierw moja zonka wyprobowala kilka foteli i kanap. Rozsiadala sie swobodnie, a miala krotka, letnia sukienke i nic pod nią. Po paru takich pokazach podniecila mnie jak nigdy. W jednej wnece za szafa oparla się o stół, wypięła swoja pupcie aż sie odkryla spod sukienki. Ociekala z podniecenia. Akcja trwala minutę, a nasze orgazmy poteżne jak nigdy. Bylo bezpiecznie, cicho, a kroki ludzi na panelach slychać z daleka. Po akcji pospacerowalismy po sklepie, zeby zonka obeschla przed wsiąściem do samochodu. Mam nadzieję, ze nikt nie poczuł zapachow :-)))