Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trzy kropki i znak zapytania

Pozwól mi się kochać, pozwól się znaleźć...

Polecane posty

Przecudnej urody kobieta, która: rano wygoni mnie z łóżka żebym się ogolił a ona zrobi mi śniadanie, zaś wcześniej obudzi mnie najpiękniejszym pocałunkiem na świecie. będzie wiedziała czego potrzebuję. przesłoni mi sobą cały świat jest czuła i wrażliwa kocha się kochać po za łóżkiem wie, że ładną buzią nie zdobędzie wszystkiego. Która wytrzyma ze mną :P Pierwsza, poranna... Chwila kiedy otwieram oczy. Powietrze, wdychane równomiernie, świeże i czyste. Każdego dnia próbuje utrwalić czas, kiedy poranek wkrada się z wiatrem przez otwarte okno mojego pokoju. Pragnę wchłaniać wszystko... ...co budzi się do życia. Usta, jakże piękne, delikatne nasycone czerwienią. Nie otwieram oczu... ...chce i pragnę sobie Ciebie wyobrazić, przez chwilę, jedną, pierwszą, ... Marzenia są w nas tyle tylko, że nikomu o nich nie mówimy z obawy przed ich niespełnieniem. Nie chce gonić czasu, którego i tak nie zatrzymam . Pragnę ... Twoich marzeń. Niczego, co trzymałoby się na jedną chwilę zbyt pięknie by było prawdziwe. Realizmu, dnia, południa, nocy. Zapachu Twoich włosów... Wszystkich radości i niepokojów. Powiedz mi, co więcej powinienem napisać? Powiedz mi jak mam Cię znaleźć... a znajdę...

Gość o zesz.......
huhuhu....tu jestem 🖐️

To nie ty.

Gość cytryna...
rano wygoni mnie z łóżka żebym się ogolił a ona zrobi mi śniadanie, zaś wcześniej obudzi :D to ja juz wysiadam. dalej nie czytam:)

Gość MAriusz BHP
pierdolisz głupoty

Gość MAriusz BHP
niestety nie :P

Gość wszystko ok ale...
rano wygoni mnie z łóżka żebym się ogolił i wyskoczyłpo świeże bułeczki, nastawił kawę , zaś wcześniej obudzi mnie najpiękniejszym pocałunkiem na świecie.

Gość francuskie
A może to Ty byś zrobił kobiecie śniadanko i przyniósł do łóżeczka, co?

Gość MAriusz BHP
oczywiście że tłumaczy - jestem zwykłym prostakiem

Gość przyjedź do krakowa
i spróbuj mnie okiełznać - a dam ci to o czym piszesz

Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. :)

Gość Same feministki
Od razu widać, że dwie lewe rączki do kucharzenia.

Gość idz do niej Romeo
i jej to powiedz

Gość francuskie
Taaa...Oczy by Ci zbielały gdybyś zobaczył jak dobrze gotuję :P Nie zammierzam byc dla faceta służącą. Wszak mężczyznim bozia łapki także dała :P

Gość francuskie
To było do ->Same feministki

Gość Mr.
Autor jakiś wymagający. No czemu, z drugiej strony staraj się chłopie, zarabiaj dużo (ciuchy, wczasy, dom pod miastem, auto dla żony z górnej półki) , to może taką kobitkę będziesz miał. Bo jak tylko chcesz poleżeć , poużywać, nic nie robić to nie masz szans.