Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kot filemon22

Dostałam rachunek za gaz! Otworzyłam go i ... 683,29

Polecane posty

Gość kot filemon22

za ogrzewanie 58m mieszkania 2 miesiace - skandal. temp 21-22, piec prawie nie pracuje. caly czas bylo ok 350 za 2 miesiace. nie wiem czy to blad odczytu czy tak ma byc, ale można sie zastrzelić.

szok i skandal! wyższe rachunki w zimie. to na pewno spisek żydów, trzeba donieść na nich do spółdzielni!

Gość kot filemon22
pieprzysz pedro - nie naleze do spoldzielni. porownuje rachunki caloroczne, lacznie z tymi ktore dostalam w zeszlym roku - chodzi o zużycie gazu - nagle wzrost o 100%? akurat. nie zosteje nic jak reklamacja. liczniki zamkniete na korytarzu, nawet nie moge sprawdzic czy odczyt dobry.

Temat przewałkowany kilkakrotnie w ciągu ostatniego roku. Gazowania wpuszcza do sieci mniej kaloryczny gaz dodając do niego więcej azotu, czyli powietrza. Nic nie zdziałasz. (no chyba, że to faktycznie błąd odczytu, ale nie łudź się za bardzo)

Gość scarlettka oh
oo wielbiciel:)🖐️ Czesc, Wielbicielu...czy mozesz mi napisac rade? Juz Cie hcyba o to pytalam, ale jakbys mogl rzucic okiem... bo nie wiem jak sie odizolowac od typa a Ty jako facet moze cos doradzisz. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3985266&start=0

Gość przyjacióka-30
a ja 1001, 57 za 2 miechy ale mniej niż ostatnio :D

Gość cytryna...
kurwa!! no chyba sie przeniose do blokow:(

Hahaha, pedro chciał byc oryginalny i błyskotliwy, a tu jak zawsze kicha :D

Gość nie straszcie mnie
ja jeszcze nie dostałam rachunku.......

scarlettka oh ---> myślę, że już dawno powinien się określić ;) bruschka ---> ten języczek ma być lizakiem?? ;)

Gość kot filemon22
no ja juz sie stracham przed nastepnym bo jak to ma byc reguła, to z torbami tylko zostaje iść.

Gość jak zwykle cośkurka
ja też mam mieszkanie 58m kw. i raczej na pewno dostanę więcej niż 600 zł i zawsze tak było! nie wiem, gdzie ty mieszkasz że dostawałaś rachunki za gaz na 300zł! za 2 miechy! dodam, że u mnie max.temp.to 18 stopni

Gość tak ja i mój facet rozmawiamy
Zawsze tyle płacę za gaz :o Mam piecyk gazowy w łazience :o

Gość scarlettka oh
jeny, a jak to zrobic zeby sie tak nie nakrecac? Facet mnie zmylil...myslalam, ze to na mnie nie działa, ale chyba się myliłam. Mam zwyczajne braki w inteligencji emocjonalnej niestety :(

Gość kot filemon22
jak zwykle cośkurka - o kurcze, czyli tak juz bedzie? mieszkanie nowe, izolacja scian, okna, piecyk dwufunkcyjny. rok temu byly rachunki po 360 - 400 zł. ale czuje, ze rzeczywiscie tak juz bedzie, przeczytalam na innym forum, ze to kwestia kalorycznosci gazu (ponoc jest rozcienczany) i wtedy wiecej sie go zuzywa. w grudniu byl kryzys gazowy to pewnie profilaktycznie zdrowo rozcienczyli i oto efekt.

Gość kot filemon22
przegrałam życie na kafeterii - uuu, czyli nie piszę reklamacji. trzeba sie pogodzic z losem. kurde, to centralne ogrzewanie tańsze o wiele.

Gość tak ja i mój facet rozmawiamy
Pocieszę Was, że przyjdzie lato, Wy grzać nie będziecie, a ja dalej będę się myć i zmywać :o

Gość kot filemon22
ja mam jeszcze kredyt i pożyczke, wiec robi sie cieniutko. na torby nie starczy :)

Gość kot filemon22
a to ja też myje i zmywam - mam dwufunkcyjny. widze, ze cudem udalo sie w zeszlym roku tanio z gazem.

jak oblicze koszty założenia kominka wyjdzie ok 3000 jednorazowo i zwróciłoby mi się za te wszystkie rachunki co dotychczas płaciłam chyba jednak założę ten kominek na wiosnę bo jeśli tak dalej pójdzie to i mi na torby nie starczy:D

Gość jak zwykle cośkurka
no gaz to masakra :-O ja też mam piec dwufunkcyjny i mieszkam sama! rachunki kosmiczne, mimo że poznaniara ze mnie straszna i oszczędzam bardzo :-O ale wiesz, za same opłaty abonamentowe jest prawie 200zł :-O