Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bntrntrnrt

jak wygląda wasz seks?

Polecane posty

Gość bntrntrnrt

odpowiecie na to osobiste pytanie? tzn..najpierw jest gra wstępna (całowanie, pobudzanie narządów itp) później seks..no właśnie w ilu pozycjach jednej nocy uprawiacie seks?? jak to wygląda??? zaczyna się całowaniem, później tradycyjna pozycja, później jest oralnie..(tak jest zwykle w filmach) ale jestem ciekawa jak to robicie. pytam bo nic nei wiem na ten temat i chcę się "przygotować teoretycznie" :)

Gość ihk
mąż zakłada pończochy, podwiązki, damskie stringi, biustonosz i spódniczkę ja ubieram się w mundur SSmana gra wstępna polega na tym że wymieżam mężowi 10 batów, następnie on łapie mnie za włosy, żuca nał użko i pierdoli od tyłu, po wszystkim oddajemy na siebie wzajemnie mocz i smarujemy się nim

Gość bntrntrnrt
w takim razie współczuję patologii w domu. pytałam poważnie :) pomóżcie mi!

Gość 9289380898
wchodzę mu do wanny, obciągam, liżę odbyt a potem on mnie ładuje w pupę a potem mu robię dobrze ustami, on się mi do ryja spuszcza i idziemy na papierosa.

Gość iohjfsdfb
masz robić to, co czujesz...ja na początku swojemu nie obciągałam, bo nie będę robić takich rzeczy od razu...........nie bądź zupełnie bierna, ale nie rób tego, na co nie masz ochoty...zależy też jak dobrze się znacie..

Gość ihk
pytałaś powarznie a ja ci poważnie odpowiedziałam a patologia to jest jak jest przemoc w rodzinie czy alkoholizm, i jeśli byś była poważna to byś nie nazwała naszej miłości patologią

Gość bntrntrnrt
jesteście wszysyc prostakami!!

Gość ihk
i współczuję ci ograniczuności umysłowej

Gość bntrntrnrt
oprócz iohjfsdfb rzecz jasna :) dzięki

Gość bntrntrnrt
Dotychczas robiłam to tylko z moim owczarkiem niemieckim. Nie chciałabym wyjść na niedouczoną pannicę.