Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milosz z Maszewa

Czy za KAffeterje się płaci i jeśli tak to ile . Tym razem ja prosze o porade

Polecane posty

Gość zafrasowana bardzo ona
od zawsze sie placi....wiesz jesli jestes bezrobotny to nie dostaniesz teraz rachunku...zaczekaja az znajdziesz prace wtedy bedziesz mial wieksze zadluzenie a co za tym idzie wyzsze beda odsetki...

Juz dawno temu, byla taka akcja ze sporo osob dostalo rachunki za kafeterie. wtedy okazalo sie ze jest platna

Gość Oni Cie
serialnie?A jak to jest?

Gość Kurcze dostalam ostatnio taki
rachunek, ze mi o malo co szczeka nie opadla...355,90...comiesieczne okresy rozliczeniowe mnie dobiją...juz sobie wykupilam abonament i wychodzi zdecydowanie taniej, wiec normalnie, bez niego zupelnie sie nie oplaca, a jeszcze slyszalam, ze w tym roku ma podrozec...koszmar.

Gość Oni Cie
No i komornik sciagnie jak sam nie uregulujesz

Gość Oni Cie
Bo euro zdrozalo:O

Gość 3424142
Jasne, że to wkręt - przecież w regulaminie portalu nie ma ani słowa o opłatach. Gdyby rzeczywiście informacja byla podana małym druczkiem (a gdzie tam jest mały druczek?) lub w formie SPAMu na skrzynkę mejlową, musielibyśmy podać Kafeterię do Rzecznika Praw Konsumentów, gdyż zatajałaby ona przed nami fakt, że strona jest płatna. I tyle w tym temacie. Proszę bardzo: http://f.kafeteria.pl/regulamin.php

Gość Oni Cie
wszedzie sa ukryte kruczki i podstep Milosz a dlugo siedzisz? Wiesz moze licza,ze uregulujesz a jak nie to wlacza cala procedure

Gość Oni Cie
Milosz taaa posluchaj jednego,ze to wkret a sie nie wyplacisz

Gość 3424142
No wybaczcie - siedzę tu na forum już parę miesięcy, a dotąd nie dostałam żadnego rachunku. Kafeteria nie ma prawa nagle po roku wystawić mi druczek z kwotą do zapłaty, gdyż byłoby to niezgodne z prawem. Przeszukalam internet - zero informacji, że portal jest platny :)

Gość Mineralna H2O
Oj sluchajcie, nie dziwcie sie, ze kaza placic, chyba wiadomo ze same reklamy to nie wszystko, z tego kokosow nie ma, a przeciez informatycy, moderatorzy tez musza z czegos zyc. W regulaminie jest czarno na bialym napisane ze trzeba placic, wiec nie zgrywajcie glupkow. Owszem, paru moich znajomych przez wiele miesiecy nie dostawalo zadnych rachunkow, az pewnego dnia przyszly im zalegle z kilku dobrych miesiecy. Takze jak nie chcecie placic, to przeniescie sie na inne forum, ja mam wykupiony abonament na pol roku i poki co jestem zadowolona.

Taa, jedna osoba mowi, że to wkręt i już jej wierzysz :O swoją drogą przestancie mu mieszać w głowie, kafeteria jest platna, niestety i nic tego nie zmiani ;P:P

Gość ja to myślę
też pamiętam że sie smiałem z tych co dają się wkręcać i że to taki niby żart bywalców kafeteryjnych żeby sobie robić jaja z niedoświadczonych uzytkowników, dopóki nie przyszła pierwsza faktura i wtedy mina mi zrzedła. Jak nie zapłącisz to sciągają przez zakład pracy. W ostateczności sprzedają zadłużenie do Kruka.

spoko spoko jak beda chcieli to sciagna z ciebie kase widocznie przeoczyli ale teraz jak im przypomniales to juz przeje..... masz

Do jakiego kruka? Ja przecież muwiłem że jestem bezrobotny i nawet nie mam prawa już do pobierania zasiłku! A muj Laktop dostałem od z włoch i jes już troche stary ile on może kosztowac może czysta nie więcej myśle.

a dlugo korzystasz juz z kafeterii w sensie ile miesiecy?

No i co sami widzicie że choćby chcieli niema jak mi zabrac pieniązków nobo z kąd jak niemam tylko czasami chałupniczo ale bez umowy

ale od kiedy zeszlego roku? w jakim miesiacu zaczales?

Gość Milosz dziecko
Ty jak dziecko.To bedziesz mial dlug albo splacisz komornikowi albo do odsiadki Chlopie za dlugi sie odpowiada Pomysl kazdy pozyczy kase z banku a pozniej bezrobotny i sie ciesz,ze nic mu nie zrobia Dziecko mysl Jestes pelnoletni to odpowiadasz