Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Britanyyyyyy

CO ZROBIC W TEJ SYTUACJI????

Polecane posty

Gość Britanyyyyyy

Na marzec planuje zrobic remont swojego pokoju,przy pomocy rodzicow.Planuje zakupic nowe meble(sosnowe-szafe,lozko,komode i lawe).Tata mojego chlopaka ,gdzie rowniez on pracuje,ma swoj wlasny zaklad stolarski.Z tego co wiem,wlasnie takie meble robia do sklepow.Pomyslalam,ze skoro mam placic komus obcemu,to rownie dobrze moge dac zarobic mojemu przyszlemu tesciowi.Pomyslalam,ze to u niego zamowie takie meble.Oczywiscie za to zaplace.Tylko jak to powiedziec mojemu chlopakowi?Podkreslic ,ze bede placic?Bo wiecie,nie chce zeby i on i jego tata poczuli sie glupio,a co gorsza zobowiazanii zrobic to za free,albo za duuuza znizka.Jak to powiedziec mojemu chlopakowi?A moze lepiej zakupic meble w sklepie?

Gość co ja widze
pomódl się. A NIE PIE RDOL!

Gość Britanyyyyyy
Spadaj ;/

Gość Britanyyyyyy
Nooo ... jest tam ktos???

Porozmawiaj z nim i powiedz że chciałabyś kupić te meble od nich ale jeśli dadzą Ci jakąś zniżkę, to nie kupisz, bo nie chcesz, by czuli się zobowiązani do dawania Ci upustów. Bądź szczera, a na pewno Cię zrozumieją i będzie ok.

Gość daltonistka_
uwielbiam za to , to forum,grunt to konstruktywna odpowiedź! pogadaj z chłopakiem, i powiedz mu że nie chodzi ci o "tanią siłe roboczą" a o fachową pomoc, jak nie powiesz to mogą się obrazić że kupiłaś gdzie indziej

Gość co ja widze
zatrudnij psa do zaprzęgu. niech ciągnie meble na deskorolce.

Zapytaj na wstępie jakie koszta tego i już... Zanim zamowisz w ogole,powiedz ze nie chcesz zadnej znizkiani nic, i chcesz wlasnie od nich meble, poniewaz wiesz,ze beda solidne i to jedyny powod.

Gość Britanyyyyyy
No dziekuje za pomoc :) Tak zrobie,powiem ,ze zadnej znizki ma nie byc :)

Do tych, co obrażają:Przestańcie robić z ludzi głupków, bo sami na takich wychodzicie. Po co wyzywać i denerwować innych? Wiecie co to karma? Jak nie to poczytajcie o tym. Wszystko co robicie, wróci do was z podwójną siłą. Zło również...

Gość co ja widze
ale wynajmiesz ten zaprzęg myszy, żeby ciągnęły malucha z doniczkami, albo nie?!

Gość szatan66
Liczysz na upust ?😡