Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdsdsdasda

Co ja mam robić?

Polecane posty

Gość jdsdsdasda

Mam problem z siostrą. Jest starsza 2 lata (ja mam 22) i ciągle mam przez nią problemy. Jestem osobą cichą- ona wręcz przeciwnie, przebojowa, oczko w głowie mamy. Jak tylko chce mi dogryźć ale sama udac niewinną- napuszcza mamę na mnie, podburza ją przeciwko mnie. Wiem, ze wiele pretensji, które mama ma do mnie, podsunęła jej moja siostra. Ona dużo o mnie wie, bo mamy prawie tyle samo lat i to wykorzystuje. Często słysze komentarze typu "oo, KTOś znów cośtam zrobił" i mama to podchwytuje i od razu zaczyna się awantura. Bo wszystko co złe w domu- to ja. Ona próbuje mnie "wychowywać" pos wojemu, matkuje mi. "załóż czapkę"itp. A jak nie założę bo nie chce, to potrafi się obrazić. Obrazić jak małe dziecko, a nawet [sic!] keidyś się rozpłakała jak nie chciałam spełnić jej "żądania" :o Kiedyś jak wyszłam i miałam wrócić później to dostałam 20 nieodebranych od niej:o Jak tylko próbuję olać jej gadanie to ona od razu wymyśli coś, zeby mi wbić szpilę i zeby mama to usłyszała- a wtedy cel osiągnięty. Kiedyś mówiłam mamie czemu ona tak wierzy mojej siostrze, czy nie widzi, ze ta ją napuszcza na mnie? Ale mama nie widzi problemu, moze nie chche wyjsć na taką, którą ktoś manipuluje:o A ja mam już dość bo ona mnie zniszczy psychicznie.

Gość jdsdsdasda
Nie dam rady się wyprowadzić bo studiuję dziennie ciężki kierunek i sama bym się nie utrzymała. Dodam jeszcze jeden fakt. Ona wyszła niedawno za mąż. Ja się spotykam z pewnym facetem. Narazie to nic zobowiązującego, ale widzi jak się stroję na te "randki". Ona już na randki nie chodzi i w tym tez mi dogryza.Albo mówi "idźcie tam" albo "idźcie na ten film" albo "tamten film na który idziecie to beznadzieja, kto to wybierał" ?:o

Gość jdsdsdasda
Mówiłam, a ona odpowiada "będę". albo "haha, dopiero po śmierci sie od ciebie odczepię" :o:o:o wryło mnie..

Gość jdsdsdasda
Nikt mi już nie pomoze? :o

Gość ja to myślę
rzuć ją!

Gość jdsdsdasda
:o

Gość jdsdsdasda
No przecież jej nie uderzę bo wtedy dopiero by mi się dostało..:o Ona jest strasznie przebojowa. uczy się świetnie i wogóle..Jeśli chodzi o urodę to nie chcę żeby głupio to zabrzmiało, ale no..ja jestem ładniejsza, mamwiększe powodzenie..Może to ją boli? Poza tym mam przyjaciółkę, z którą jestem bardzo zżyta, mówimy sobie wszystko.Moja siostra o tym wie i strasznie jej nie lubi. tyle, że to przyjaciółka ma dla mnie więcej dobroci niż rodzona siostra...Widac, ze jest o nią zadzrosna.

Gość siora pierodola
moim zdaniem to Twoja siostra jest zazdrosna :| o wszystko.. albo jest jej tak wspaniale ze nie ma sie do kogo przyczepic i padlo na Ciebie a ja jestem taka spiacaz ze chyba musze sie napic kawy a jak to zrobie to napisze wiecej

Gość siora pierodola
aha ja bym sie nie bala jej uderzyc na Twim miejscu :| Ty sie chyba mamy boisz :| a ile Ty masz lat 3? ze Ci klapsa da? Nie 22! i mozesz robic co Ci sie podoba! Mozesz pierdolnac siostre glowa o sciane a mama nie mozeCi nic zrobic

Gość ale to brzydkie
co masz zrobic? wydoroslec i nie pisac pierdol na forum, obydiwe jestescie siebie warte, obie debilki, kloccie sie dalej

Gość jdsdsdasda
Jasne :o

Gość jdsdsdasda
weź tu bądź madry jak mieszkasz pod jednym dachem z gestapo:o

Gość napirek
a próbowałaś postawić się ( np twardo postawić na swoim , obojętnie co zrobi źle , nie tak jak Ty chcesz to jechane na nią :) :) i tak przez cały czas tak do upadłego aż w końcu zmięknie dziewuszka i sama stanie się potulna jak baranek . króliczek ....bo nie będzie mogła znieść tego :) :)