Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

812

Były mnie wkurza - jak dziecko..

Polecane posty

ma 24 lata a jak dziecko..... mówię do niego, że nie mam czasu teraz gadać bo sprzątam i żeby poczekał chwile a on mi pisze \"Plakusiam..;(\" toż to normalnie ręce opadają... stary facet a gorzej niż dziecko.. ja to nie wiem jak mogłam się w nim kiedyś zakochać.. na szczęście teraz mam przeciwieństwo. No, ale co ja mam mu mówić, żeby się nie obrażał..? Potem mi coś wysyła na \"przeprosiny\" albo ciągle gada jaki to on był głupi wtedy, że pozwolił mi odejść.

Gość czarnuleczka na kafe
Facet wyraźnie ma coś psychiką:O współczuję. Odetnij się od niego.

Gość edek111
Żarty sobie robi facet a ta wyskakuje, że ma zaraz coś z psychiką ;)

Nie robi sobie żartów... on taki jest przy każdej rozmowie...

Gość edek111
Jest dziecinny, to wszystko.

Skategirl - dla mnie też to kiedyś było śmieszne bo myslałam, że żartuje.. ale teraz:O i ciągle narzeka, że ta i ta go zostawiła..

to mu powiedz jaki jest naprawdę i jak się zachowuje to powinno my dać powód do myślenia

edek - aż nazbyt dziecinny.. cieszę się, że między nami już koniec.. bo ja nie wiem jakbym z nim wytrzymała..

Levviatan - może i da powód do myślenia, chociaż szczerze w to wątpię.. obrazi się i tyle albo będzie "smutny"...

Mój 3letni siostrzeniec się lepiej zachowuje, serio!

nie jestem kretynką i on mnie nie kocha tylko nie wiem co on chce.. ostatnio do mnie \"daj buziaka\" tak jakbyśmy byli jeszcze razem, a dobrze wie, że mam Faceta.. no i powiedzcie który facet tolerowałby, żeby były jego dziewczyny ją całował..? No i ja też na to nie pozwoliłam. Albo z tekstami \"daj buziaka\" a ja mowie że nie a on \"dasz mi bo mnie lubisz.. bardzo bardzo\".:O

Gość edek111
Chwila, jak masz faceta, to po co utrzymujesz taki kontakt z byłym ? Dziwię się twojemu facetowi, że to toleruje.

no ale on wie, że kocham tylko jego a i on utrzymuje kontakt z byłą. Nie jest absolutnie zagrożony i on to wie, szczegolnie jak mu mowie o tym wszystkim.. więc dlaczego miałabym z nim nie gadać, poza tym najczęściej to on sam(były) zagaduje.

cukierasekk - jego trudno olać..:O niestety.. on zawsze będzie.. jak ten rzep ..

Dobija mnie już.. tym bardziej, że jako były zna wszystko.. adres, maila, gadu-gadu itp.:(

Gość o jaaaa
też tak mam!!! dokładnie to samo.. facet nie odzywał sie do mnie rok, ale nie wytrzymał i teraz codziennie pisze mi na gg, sms'y z taką dziecinną treścią, a najczęściej "co u Ciebie słychac, Kocik? ;> :* " nie odpisuje mu już teraz, ale on ciągle pisze. twierdził, że rok temu ukradli mu telefon i nie miał mojego numeru kom. ... gówno mnie to już obchodzi i jestem z nim szczera, że mi na nim w ogóle nie zależy itd. a on ciągle swoje, że mi zależy bla, bla, bla.

jakby to przeszkadzalo ci naprawde, to bys sie od niego odciela i tyle. ale najwyrazniej odpowiada ci taki stan rzeczy.

o jaaa - no przestań.. stare to a głupie..:O nie kumam - nie odpowiada mi taki stan rzeczy ale on nawet jak mu mowie \"nie pisz, nie dzwoń, nie przychodz\" to on dalej to robi:O to co mam zmienić adres zamieszkania przez niego??

Gość co ja widze
rozumiem Twój problem, bo ten ex musi być jak bluszcz. ja myślę, że on w ten sposób zagaduje wszystkie kobiety, które zna. :D ale mnie się wyjątkowo uczepił.. mógłby dać sobie spokój. ;)

co ja widze - wątpię:P

a zmienic nr gg to problem? a powiedziec, ze jesli nie da ci spokoju, to zglosisz to w odpowiednim miejscu? no prosze cie... :-o

zmieniałam już numer ale on ciągle pisze:/ nie wiem skąd ma numer:/ ale adresu nie zmienie prawda?:O on sobie wmawia ze mi na nim zaleezy!

Gość 812 rozumiem Cie doskonale
ja z moim eks mam takie same przejscia :o bluszcz straszny i pozbyc sie nie moge :o dziecinny rowniez, jak dostaje od niego smsa a tam "Cio robisz", "Nio", "dobranioc" to az mnie skreca i mam takiego nerwa ze udusilabym!! stary chlop a tak sie zachowywac. nie odpisuje mu juz w ogole, nie odbieram telefonow, to tez jest smutny, przykro mu, bedzie plakal, spac nie moze :o ciagnie sie juz to gruuuuuubo ponad rok. wczesniej nie mielismy kontaktu pare miesiecy. nie wiem juz co robic, bo nie dociera ze nie mam ochoty na spotkania z nim, na kontakt jakikolwiek. ubzdural sobie cos i tak w tym tkwi

Dooooookładnie:O i jak się od takiego natręta uwolnić:O im bardziej ja okazuję mu, że nie chce z nim rozmawiać tym częściej pisze, dzwoni..

nie odpisywać. a jak juz to byc chamską, sprowadzać na ziemie oschłymi tekstami./"olewac cieplym moczem". Tez sadze ze jednak troche wam odpowiada ten stan rzeczy- wygrywa kobieca proznosc.

nie odpisywać. a jak juz to byc chamską, sprowadzać na ziemie oschłymi tekstami./"olewac cieplym moczem". Tez sadze ze jednak troche wam odpowiada ten stan rzeczy- wygrywa kobieca proznosc.