Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

812

Były mnie wkurza - jak dziecko..

Polecane posty

ale ja jestem dla niego oschła i nie jestem próżna.. ale on ciągle pisze juz nie wytrzymuje mowie mu \"NIE PISZ BO JESTEM ZAJĘTA\" a on swoje.. bierze na litość:/

\" jakby to przeszkadzalo ci naprawde, to bys sie od niego odciela i tyle. ale najwyrazniej odpowiada ci taki stan rzeczy.\" i wszystko na temat

Gość u mnie bylo tak ze poprostu
o boze przeczytalam tylko post autorki mialam takiego faceta co pisal mi wlasnie tak: plakusiam,spiulkam,spioszkam,myjam sie. moj foch rownal sie 100 sms w stylu: koteczku najdrozszy,kocham cie,blagam wybacz,nie zostawiaj mnie,blagam prosze,umre bez ciebie,nie wychodz z domu bo boje sie o ciebie,prosze:*:*:*:*:* jezu porazka jakas ale jaka menda pod koniec okazala to az nie powiem

Gość jesu co za dzieci NEO
wy sie chwalicie czy zalicie..???? jestescie zalosne:) bierzecie se pizdusiow i facetow miekkim dydkiem robionych to pozniej macie efekty ..a jagorsze ze taka pusta laska ajak autorka i inne wlaza na kafeterie i zal sie ...co liczycie ze ktos za was problem rozwiaze? masz 24 lata a zachowujesz sie jak zalosny lachociag z dyskoteki ... nie masz z kim pogadac ??? zal mi cie biedna frustratko......znajdz se faceta a nie szukasz wsrod umyslowych dzieci bo wiek o niczym nie swiadczy.!!

Gość u mnie bylo tak ze poprostu
ja sie nie zale ani nie chwale,bo przesada w zadna strone nie jest dobra:) mnie to bawilo jak sie zachowywal,to bylo w jakis sposob smieszny,zwracalam mu uwage na to ze jest dziecinny a on dalej swoje:)

jesu - nosz kurwa to chyba ty masz problem z czytaniem ze zrozumieniem. Przeczytaj dobrze a potem się wypowiadaj! Po pierwsze to ON ma 24, po DRUGIE to mam FACETA NORMALNEGO! a on jest moim BYŁYM!:O po trzecie pewnie jesteś jednym z takich facetów jak mój były. NAUCZCIE SIĘ CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM a później komentujcie.

u mnie było... - no widzisz takim co nie są w tej sytuacji jakoś się nie da przetłumaczyć:O bo myślą, że oni się tak szybko odczepią:O