Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -=AnGeL=-

W dążeniu do doskonałości..

Polecane posty

Gość -=AnGeL=-

Witam wszystkich ;) Od dzisiaj zaczynam diete, do lata nie wiele czasu zostało, a fajnie byłoby bez skępowania włozyć bikini, czy krótka spudniczne. No i zaprezentowac sie w idealnym ciele, szczuple nogi, bez celuitu, jedrne posladki, do tego idealnie plaski brzuszek.. Marzenie kazdej dziewczyny, ale mozna to osiagnac, trzeba tylko chciec.. Postanowilam sobie, ze od dzisiaj zaczynam moją walke o idealną sylwetke. I wiem, że tym razem mi sie to uda ;) Serdeczniue zapraszam wszystkie laseczki, które tak jak ja chcą świetnie wyglądać tego lata, i nie tylko tego.. ;p Wiadomo razem jest latwiej.. ;)

Gość -=AnGeL=-
Ciesze sie, że sie przyłączyłas ;) Mam nadzieje, ze ten topik nie upadnie.. A jaka diete stosujesz, i jak dlugo, z tego co widze to bardzo ladnie schudlas.. Gratuluje ;)

Dziękuje, schudłam juz jakis czas temu. dieta to duże śniadanie, obiad i zero kolacji. Jeszcze 2 kg i kończę odchudzanie. Chcę maxymalnie ujędrnić ciało, pozbyć się cellulitu;) A Ty ile ważysz i jaki wzrost?

Cześć, ja dziś stanęłam na wadze i zobaczyłam o 1 kg mniej (czyli 54 w sumie :) ). Mierzę sobie 166 cm i do lata (a może i wcześniej) chciałabym ważyć 50 kilo.

Gość -=AnGeL=-
A jak dlugo sie odchudzasz, i ile kalori dziennie jesz ? Mam 162 i az 54 kg ;/ W wakacje bylo 46.. No i do tej wagi chce wrocic, potem ujadrnic cialo, pozbyc sie celuitu. No i wyrobic miesnie brzucha i posladkow.. Ja planuje jesc max 1200 kcal, nie jesc slodyczy, zdrowa zywnosc, owoce warzywa no i ok 2l wody dziennie do tego jeszcze cwiczenia skakanka, brzuszki Mam w palnie 4 posilki pierwszy o 10 drugi o 12 potem o 14 i o 17 ostatni

Gość -=AnGeL=-
Witaj ;) Z tego co widze, to z was wszystkich anjwiecej waze ;( Kto by pomyslal, ze ejszcze tak nie dawno mialam taka super figore.. Eh.. ale mam nadzieje, ze bedzie dobrze ;) Tym razem ejstem strasznie uparta, i wiem, ze sie uda ;) A jaka diete kolezanka stosuje ?

Dziewczyny mogę się dołączyć??? Najbardziej mnie interesują sposoby na cellulit-jak macie jakies skuteczne to piszcie ;-) Myślałam o tabletkach callsene, ale są kosztowne... Jeszcze w listopadzie ważyłam 77 kg :-( ale dzięki diecie i siłowni obecnie ważę 10 kg mniej ;-))) Chcę dojść do 65 może 64 kg, a potem zobaczę może 60kg ;-) mam 170 cm wzrostu . Pozdrawiam

Właściwie to żadnej konkretnej :) Staram się jeść jak najmniej węglowodanów za to sporo białka. Nie jem chleba, ziemniaków, makaronów, od czasu do czasu pozwalam sobie tylko na brązowy ryż. Popijam kawkę z rana i wodę z cytryną, ostatnio spróbowałam wywaru z imbiru (podobno przyspiesza metabolizm :) ). Co drugi dzień stosuję peeling kawowy, codziennie się 'foliuję' (mój facet zachwyca się moją skórą, gładziutka jak pupcia niemowlęcia :D ). Oprócz tego ćwiczę codziennie a6w i pilates. Od marca chcę wrócić na basen (przez 3 miesiąc chodziłam codziennie na basen, polecam :) )

Dziewczyny mogę się dołączyć??? Najbardziej mnie interesują sposoby na cellulit-jak macie jakies skuteczne to piszcie ;-) Myślałam o tabletkach callsene, ale są kosztowne... Jeszcze w listopadzie ważyłam 77 kg :-( ale dzięki diecie i siłowni obecnie ważę 10 kg mniej ;-))) Chcę dojść do 65 może 64 kg, a potem zobaczę może 60kg ;-) mam 170 cm wzrostu . Pozdrawiam

Gość -=AnGeL=-
Sceri --> Jasne, ze mozesz ;) Im nas wiecej tym lepeij ;D Co do celuitu to polecam podczas kapieli amsowac sie gabka ''myjka'' To troche likwiduje celuit, no i skora jest bardziej gladka, peeling tez jest dobry, ale ja nie stosuje, bo nie chce sie opalenizny pozbyc.. Do tego polecam balsam z garniera (rol on) No i sport, spacery, skakanka i rowerek w powietrzu ;)

Gość -=AnGeL=-
24 --> Aha ;) Ja na swoim koncie mialam bardzo duzo diet, ktore nie byly zdrowe.. Czasami anwet bylo to 300 kcal dziennie.. Przez co mialam problemy z okresem, no i potem pojawily sie napady jedzenia.. Przez co waze teraz tyle ile waze. Dlatego odradzam wszystkim takie diety, i sama teraz chce zastosowac jakas bardziej kaloryczna. Dlatego staram sie nie ograniczac az tak jedzenia. Tym bardziej, ze chce wzmocnyc troche organizm, a dopiero potem troche bnizyc kalorie..

Gość -=AnGeL=-
Moj dzisiajszy jadlospis: 10:00 platki z mlekiem 0,5% (250) 12:00 jogurt (190) 14:00 obiad: 2 ziemniaki, kawalek piersi, surowka) 17:00 salatka owocowa (maly banan, polowa pomaranczy, kiwi) o 18 chce isc na lyzwy :) wieczorem, brzuszki, i jakies cwiczenia :) A wy co macie w planie dzisiaj ?

Na śniadanko zjadłam twarożek ze szczypiorkiem i 3 kr razowca Na drugie będzie danon biszkoptowy Obiad to pomysł na... klopsiki w sosie śmietanowo pomidorowym (klopsiki z mięsa mielonego z łopatki, pomysł na...zapiekane w piekarniku z dodatkiem sera startego i z 3 ziemniaki) nie mogę się doczekać... Podwieczorek- 2 mandarynki Kolacja-2 kr razowca z szynką i pomidorkiem Dzisiejszy obiad nie będzie dietetyczny, ale jest sobota. W weekendy pozwalam sobie na coś extra To mi pomaga trzymać tak długo dietę ( od listopada) i mam nadzieję, że ustrzeże przed efektem jojo w przyszłości. Czy któraś z Was kiedyś już się odchudzała? Muszę się zorientować jak wracać do normalnego jedzenia bez skutków ub

Na cellulit stosuję naprzemienne prysznice ciepłą i zimną wodą i masaż gąbką syrena. Potem smaruję się oliwką Ziaja. Co do efektów to zmniejszył mi się bardzo ten cellulit, ale chcę żeby go nie było :-(((

Gość -=AnGeL=-
Wiadomo, ze odrazu calkiem nie zniknie.. Na to trzeba czasu i cierpliwosci. Sama będe musiala sie za to zabrac. Ale najpierw chce troche schudnać :) Co do wychodzenia z diety. To poczytaj watki na ten temat. Z tego coja wyczytalam co tydzien powinno sie dodawac 100 kcal no i ruch do tego. A ile kg schudlas od tego listopada ?

Sceri, spróbuje peelingu kawowego i \'foliowania\'. Na prawdę jest to BARDZO skuteczne. Ja się odchudzam przez całe życie. Najwięcej ważyłam 75 kg, jakieś 10 lat temu. Potem przez długi czas ważyłam ok. 65 kg. Od jakiś 3 lat ważę średnio 55 kg. To taka magiczna dla mnie liczba, którą trudno jest przekroczyć.

Mam 166 cm wzrostu. 75 kg nie ważyłam najwięcej. Mam skłonność do popadania w skrajności, bo zdarzyło mi się ważyć i 45 kg. Chciałabym dojść do 50 kilo i zachować wagę. Nie chudnąć bardziej, ani nie przytyć.

Gość -=AnGeL=-
Sceri --> Świetny pomysł ja na razie chce jesc normalne obiady tylko w mniejszych porcjach Potem np kawalek piersi z kurczaka a do tego surowke albo zupe jarzynowa, albo ryz z wazywami i do tego kawalek pierwsi z kurczaka chce jesc takie rzeczy ktore maja duzo witamin.. :) myslalam tez, zeby np czasami zamaist obiadu zjesc np platki z mlekiem, ale sama surowke.. Zalezy mi na tym zeby schudnac, tak jak i wam, a u mnie nie ma problemu z obnizaniem kalori.. Tylko boje sie ze metabolizm mi zwolni, albo stanie w miejscu, i ze nie schudne :( a wtedy to bym sie chyba zalamala.. Ale wierze, ze tym razem uda mi sie osiągnąć wage do której dąże no i ja utrzymac.. 24 --> Moglabys opisac jak u Ciebie wygladala sytuacja z ta waga, chodzi mi o taki spadek no i wzrost ?

W wieku 15 lat chorowałam na anoreksję. W wieku 16 ważyłam 75 kg, rok później 65 i tak mi zostało przez następne jakieś 5 lat, potem znowu schudłam, teraz od jakiś 3 lat ważę ok. 55 kg. Mam 166 cm wzrostu.

Gość -=AnGeL=-
Wspolczuje, ale dobrze ze udalo Ci sie z tego wyjsc :) Na pewno nie bylo to dla ciebie latwe, mozna powiedziec, ze cos na ten temat wiem.. Jakis rok temu wazylam 45 kg, dzis jest 54 ;/ Nie wiem jak sie do tego doprowadzilam, ale stalo sie.. Mam nadzieje ze uda mi sie to naprawic. No i zycze Ci powodzenia, na pewno uda Ci sie schudnac :)

Gość zona slawka
hey dołączam się do was ok? ja rok temu ważylam 53 a teraz 63 160 wzrostu...:( jakoś nie potrafię się tego pozbyć bo te kilosy to efekt uboczny tabletek a jadłam zawsze mało i zawsze się ruszałam a teraz ćwiczę 3,5 godziny dziennie od dziś, wczesniej bylo przez 3 tygodnie 2,5 godziny cwiczeń ale przez tydzien byla przerwa i od wczoraj znow.dietka to mż z kilkoma ograniczeniami.no wiec przyjmiecie mnie do swego grona? wiecie w kupie siła:):):)

Gość -=AnGeL=-
zona slawka --> Jasne, że tak :) Im nas wiecej tym lepiej.. No i mam nadzieje, ze ten wontek nie upadnie.. I że wszystkie osiągniemy to co chcemy :) Ja Ci zycze powodzenia, wytrwalosci no i sily :) Glowa do gory, tym razem na pwno uda Ci sie osiągnąć to co chcesz.. Ja wsumie odchudzam sie od pol roku, z efektem takim, ze co tydzien wazylam wiecej.. To co robilam ze soba bylo strasznie glupie.. Teraz zrozumialam swoje bledy, i wiem, ze tym razem mi sie uda :)

Gość -=AnGeL=-
Kobitki dzisiaj dzien 2 :D Jak wam wczoraj poszlo ? Dzisiaj rano wazylam sie, i sprawdzilam swoje wymiary.. Katastrofa :( Mam nadzieje, ze to sie zmieni.. Oczywiscie na lepsze WzRoSt:162 WaGa:54 --> 46 BiOdRo:85 TaLiA:66 --> 60 UdO:55 :/ --> 46 ŁyTkA:33 --> 30 NiE ReZyGnUj Z CzEgOś, Co WyMaGa CzAsU.. CzAs I TaK MiNiE...

Gość zona slawka
wczoraj całkiem nieźle malo jedzenia zadnych bledow i 3 godziny cwiczen:)

Gość -=AnGeL=-
zona slawka--> Gratuluje :) Ja troche wykroczylam za moj jadlospis, niestety.. Ale taka ostrzejszą diete zaczynam od jutra :)

🖐️ Na śniadanko była jajecznica z pomidorkiem i 2 kr razowca Potem będzie jogurt. W ramach obiadu długo wyczekiwana pizza- sama zrobię Na kolację chyba jakiś owoc... Smutny ten weekend :-(((

Gość -=AnGeL=-
Sceri --> Tez myslalam o jajecnicy na sniadanie, tylko nie wiem czy to w diecie wypada heh