Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mimikon

Wysypka na brzuchu

Polecane posty

Gość Mimikon

Kilka dni temu zaczęła mi się robić wysypka na brzuchu. na początku myślałam, ze coś mnie ugryzło, wyglądalo jak ugryzienie po komarze. Potem pojawiły sie inne plamki, niektore są większe, inne mniejsze, niektóre większe są wypukłe i swędzą, te mniejsze płaskie. Wydaje mi się, że robi się tego coraz więcej, ale tylko na brzuchu. Wpadłam w panikę, że to może pluskwy, ale to bylyby ugryzienia na całym ciele, a poza tym mieszkam już w tym samym miekszaniu od pół roku, i nic się wcześniej nie działo. No i chyba byłyby nie tylko na brzuchu...

Gość Mimikon
Polpasiec nie, bo to przecież to jest dosyć bolesn . A mnie nic nie boli.

Gość Wiktoria555
to uczulenie na nikiel od klamer w paskach lub od guzika.Mialam to samo.Teraz zaklejak wszystkie guziki zeby mi nie dotykaly skory.Masc na to nosi nazwe HYDROKORTYZON do kupienia w aptece ,chyba okolo 4 zl.Wolno smarowac tylko raz dziennie ,po tym wysypka schodzi w jeden-dwa dni.

Gość albo coś innego
może to trądzik różowaty gilberta? na kafeterii był topik, zajrzyj i poczytaj sobie

Gość PaniKaczorek
z opisu jak łupież różowaty

Gość Mimikon
O to to to, nie pomyslałam o łupieżu:/ A już to miałam w tym roku chyba... Dziękuję, to pewnie to właśnie.