Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemaleniejden

malo uczuc w zwiazku

Polecane posty

Gość problemaleniejden

jestem z partenrem ponad 3 lata, od ponad poltorej roku mieszkamy razem ,mamy dziecko ...okazywanie uczyc jest tylko wieczorem jak kladziemy sie do lozka ,w dzien nie ma "slowa milosc" ,przytulania ...brakuje mi tego nie mowiac o klotniach ostatnio powiedzial mi "ze mam wypier... z domu" ....chcialam sie spakowac ale stwierdzilam ze to nic nie da,mowie mu ze potrzebuje wsparcia ,milosci cuzlosci wiecej romantyzmu w naszym codziennym zyciu ...ale on zwraca sie niegrzecznie(bez wyzwisk) ale jak do jakiegos kumpla ...czuje ,ze moja milosc sie wypala...a jak ja go prubuje przytulac to mowi ze NIE TERAZ bo dziecko ,boi 100 innych powdow...

Gość problemaleniejden
odpowie mi ktos czy nikomu sie nie chce??

tekst typu: \"ze mam wypier... z domu\" , to totalny brak szacunku. co Ty z nim jeszcze robisz?:O nie chcę być chamska, ale jak dla mnie to on ma Cię głęboko w d... lub po prostu jest z Tobą \"bo jest i tyle. Nie szkoda Ci czasu na bycie z kimś takim?

Gość to ja ja ja
Ja mam podobnie tylko dziecka nie mam. Od 2 i pół roku z facetem, razem mieszkamy ja w twj chwili nie pracuję. Od dawna czułośc tylko w łózku i tylko przed seksem. Dziś rano chciał sie bzykac i zaczal sie przytualc ja hciałam tylko poprzytulania no i on sie chyba obrazi. Wczesniej pojechał do rodzicow swoich niż miał jechac. Teraz sama siedze i juz nie wiem co myslec

Gość to ja ja ja
wy tylko potraficie radzic zeby sie rozstac na więcej ni stać nikogo????

Gość problemaleniejden
naprawde tak myslice ale iwadomo w klotni mowie sie rozne rzeczy ,ni chce go tlumaczyc ,bo ja rowneiz siedze w domu on zarabia ,daje mi na wszystko pieniadze tylko wiadomo...uczuc brak

wlasnie. zostaw- i bierz natsepnego, ten tez zly to go tez zostaw i bierz anstepnego. zgodnie z waszym rozumowanierm to nie ma szans na stworzenei stalego zwiazku

Gość problemaleniejden
a moze to normalne jak juz sie mieszka ze soba???

Gość to ja ja ja
powiem Ci, że przemyślałam. Po pierwsze - brak uczuć bo może nasi faceci są zharowani i nie mają siły. My jesteśmy już zdobyte i nie trzeba się starać - tak sobie myślą. Brak uczuć to ja obserwuję we wszystkich chyba związkach, kt dłużej trwają. Trzeba się wziąć za siebie, zadbać o wygląd, zacząć gdzieś wchodzić w miarę możliwości i pracę sobie znależć - ja będę od połowy lutego pracować. Nie można się całkowiecie facetowi dac zdominować, bo ja to na nim wiszę tak mi się zdaje. On Ci tak powiedział (żebyś wyp..) bo chyba też sobie nie radzi do końca. Spokojnie, pokaż mu że twoje życie się na nim nie kończy.

Gość Edziai.kok
wiecie co takie tlumaczenie sobie, zeby sie zle nie czuc jest bezsensu, zaharowany? Wybaczcie no ale to glupie. Ja jestem w zwiazku 5 lat i mimo tego ze oboje jestesmy zapracowani, zaharowani itp to nie wyzywamy sie i nigdy nie bylo takiej sytuacji,, ze nie chcial abym go przytulila, mimo tego ze czasem jest ciezko, wlasnie takie czule dobre slowa, buziak bez okazji, czy przytulanie mam sile na reszte dnia. Nie wiem co powiedziec o waszych, bo kazdy facet jest inny, ale tak nie powinno byc, ja tez nie wiem co bedzie za 10 lat, ale w takim zwiazku tylko bym sie meczyla, bo wlasnie po to jest druga osoba zeby bylo nam latwiej w zyciu, moze to proste slowa, ale maja sens... Same zdecydujcie czy chcecie aby tak dalej bylo, ciezko tak poprostu zakonczyc taki etap w swoim zyciu ale czasami warto

Gość to ja ja ja
ja z moim nie umiem rozmawiac bo ja sie unosze honorem i robie z siebie ofiare. jak dzis chciał sie kochać to zamiast mu powiedziec ze nie mam ochoty albo nawet sciemnic ze mnie brzuch boli to ja sie od niego odsunelam bez slowa bez sensu to jest ale wtedy lepiej sie poczulam

Gość widzialy galy co braly
🖐️