Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llliiilllkkkaaa

Dlaczego mu nie ufam?

Polecane posty

Gość llliiilllkkkaaa

Jak mam mu zaufać? Znam jego przeszłość, jego była dziewczyna była moją przyjaciółką i opowiadała mi co on jej robił jak byli razem, zdradzał perfidnie i nawet jej o tym opowiadał, oszukiwał, nie szanował kompletnie, a ona głupia z nim była aż w końcu go zostawiła, wtedy ją poznałam, jego znałam tylko tak o, wiedziałam który to i tylko tyle, później jakoś tak wyszło że nasza przyjaźń się skonczyła, bo ona znałazła sobie innego chłopaka i juz widocznie mnie nie potrzebowała (fest przyjaciółka...). I któregoś dnia spotkałam tego jej byłego w barze, zaczeliśmy gadać, potem smsować, pózniej jakoś kontakt się urwał bo ja wtedy byłam jeszcze zauroczona kimś innym, i po pół roku przyadkie się spotkaliśmy i od tamtej pory (a mija właśnie 2 lata) jesteśmy razem. Mimo że on mi mówi że dużo zrozumiał, że nie mógł by mnie zdradzić ani oszukać, że wie że nei warto tego robić bo nie chce mnie stracić, mimo że spędzamy każdą wola chwile razem i chyba nawet nie miałby jak się z kim innym spotkać, to ja mu nie ufam w żadnej kwestii. Jakiś msm - to ja już myślę że to może jakąs inna (on widzi moje reakcje wiec mi zawsze pokazuje smsy itp.). Nie chcę tak dłużej, jak mam mu zaufac??? Dlaczego nie potrafię??

Powiem Ci jedno ze kiedys tak mialem jak twoj chlopak. Jak mialem dziewczyne to korcilo mnie zawsze inna poznac itp.-ale to jak mialem 17-21 lat. Teraz zmienilem sie ale moja dziewczyna ma tak samo jak Ty. Jest bardzo zazdrosna i niepewna jak do mnie ktos napisze lub zadzwoni np kolezanka z grupy jest juz zla. Wiem ze bardzo mnie kocha ja ja tez ale czasami naprawde nie moge tego zniesc tej jej nieufnosci. Wierze ze zmieni to nastawienie tak jak ja zmienilem sie ale naprawde taka nieufnosc moze zniszczyc zwiazek zwlaszcza gdy tak jak mowisz twoj chlopak zmienil sie