Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samanta20999

dlaczego piszecie ze kobiety z kafe są starymi grubymi hipopotamicami

Polecane posty

Gość Samanta20999

dlaczego piszecie ze kobiety z kafe są starymi grubymi hipopotamicami dlaczego obrażacie jesli nawet nie znacie człowieka juz nie raz spotkałam sie z takim opisem siedzi na kafe, pewnie waży 120, nie ma pracy, meża dzieci i przegrała swoje życie. otóż mylicie się kochani znam nawet sporo osób siedzących na kafe i nie uważam zeby to były jakieś zdesperowane kobiety szukające pocieszenia na forum. ja mam 18 lat, tak 18 nie 40 ani 50, jestem mlodą dziewczyną mam wspaniałego chłopaka, super przyjaciół, wiele zainteresowan, chodze do szkoły a mimo to wchodze na to forum,ot tak po prostu bo lubie poczytac o czym piszecie. co więcej nawet poleciłam je moim koleżankom też mającym po 18, 19 lat wiem tez ze wchodzi tu moja bratowa młoda babka 30 lat i jakoś równiez nie waży 120kg ani nawet 70 jak i moja mama czy wiele innych kobiet dlatego nie rozumiem tego zarzutu ze siedzą tu same pustaki stare wstrętne baby

Gość Samanta20999
acha z faktami a znasz je wszystkie ze wiesz jakie sa i jak wyglądają nie nie wiesz wiec twoja odpowiedz jest nieuzasadniona

Gość tez tego ...
ja tez tego nie rozumiem. po prostu po ocenie kilku kobiet wrzucili wszystkie do jednego worka. ale cóż co zrobić, mam to w nosie.a poza tym większosc facetów tu to zakompleksieni frajerzy którzy pod anonimowym nickiem zakładają tematy "mam 26 lat i jetem prawiczkiem"

Ja jestem chuda, nie mam mężą tylko chłopaka, mam pracę, ale czasmi lubię sobie wejść na forum, doradzic komuś dobrze, pomóc!! OO!!! Internet jest dla wszystkich - z takimi faktami się nie dyskutuje...

Gość ja jestem taka właśnie
stara gruba hipopotamica 😭

"Ona na tym skorzysta, bo nie będzie zajmowała się pierdołami i ty skorzystasz" Ale zakladajac ,ze masz racje co do autorki (chodzi o opis jej skromnej osoby :classic_cool:) jeszcze desperatem nie jestem ;)

Gość ło rany
Tylko pisząc tak obrażliwie nie zapominajcie ,że piszecie o własnych matkach .Najlepiej to te wyżej 40 poddać przymusowej eutanazji .Bo takie stare pasztety .Zwłaszcza jak ważą 67 kilo ,przy wzroście 170 .Normalnie tłuste babska .Nie ma to jak kości wystawiane na plazy .Normalnie sexi to 170 i 39 kg . A znacie przeliczniki prawidłowej wagi ?Czy tym ptasim możdżkom takie informacje umykają ?Solarki Wam mózgi wypaliły ? I huk mnie obchodzi co kto myśli o mnie na tym chorym forum . Tak mam 70 lat ,umiem posługiwać się komputerem .Waga przy wzroście 170 ,49 kg i wyglądam jak szkielet ,albo jak dziecko oświęcimia (Pewnie nie wiecie co to jest Oświęcim ).