Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelson

Jaki kupić laptop? A może netbook?

Polecane posty

Gość martitia87
Vistę to można sobie wsadzić w dupę

Gość napirek
Wybacz ale chyba żartujesz 1.8GHz 1GB 120GB Pami?? (zaj?te/wolne sloty): 2/0 dokupić to można wszystko :D :D Karta graficzna (model): Intel GMA X3100 najbardziej badziejewska karta jaką można teraz spotkać Pami?? zainstalowana (pojemno??): 1024 żeby chodziła vista jak z dupy wyjęta :D :D :D System operacyjny: Brak systemu operacyjnego też można dokupić a co mi tam :D :D :D Wyposa?enie: DOKUMENTACJA, STEROWNIKI a co będzie jak system padnie - znowu dupa zimna jak mówi ferdynand kiepski no i coś wydaje mi się ,że nie jest to centrino duo bo jak mi się wydaję to ram mają z 800 Mhz {cześć} po dokupieniu niezbędnych rzeczy cena wynosi 3500 :D :D :D [cześć}

Gość napirek
jakbyś czytał poprzednie posty to byś zwocił na coś uwagę wypisałem Tobie :D wszystkie : najlepsze parametry : i coś jeszcze a mianowicie pewien cytat " Chce na to przeznaczyć ok. 2000 zł. Moze troche więcej " koniec cytatu . A Ty ( nie wątpie,że się znasz wyskakujesz ,że centrino to stare badziewie to co w takim razie powiesz na np zajebistą jak uważasz kartę graficzną :D :D :D linuxa ( z całą pewnością masz :D :D ) Coś mi się tak wydaję ,że czasami trzeba w nim używać poleceń a nie klikać na ikonki itp itd jak w windows no i chyba piszesz w takim razie o jakimś zaawansowanym użytkowniku a nie o dziewczynie ,która nie bardzo wie na jakie parametry ma wzrócić uwagę ?? :D :D :D podczas kupna czy znowu się mylę - jak tak to pójdę się wyspowiadać z tych moich grzechów :D :D :D

Gość Oliwka2009
Witam. Zapraszam na stronę córeczki mojej koleżanki http://www.weronika-pomoc.pl Może ktoś będzia chciał pomóc tej uśmiechniętej, a jednak chorej dziewczynce. Dzięki.

Gość napirek
przyjmijmy ,że masz ubuntu . Ale jak mi się wydaje posta napisała pewna dziewczyna a nie Ty która ma jakieś wątpliwośći co do kupna . Na forum ubuntu można znależć wszystko - pewnie,że tak . jest takie powiedzenie może słyszałeś " jak czegoś w necie nie ma to nie w ogóle . Coś mi się jednak wydaje ,że Ta dziewczyna o której cały te hałas :D :D znalazła by więcej odpowiedzi na temat windowsa niż np ubuntu czy jakieś innej dystrybucji linuxa .Czy znowu się mylę . Co do karty - napisałem przecież ,że nie musi być mocna ale najepej aby miała swoją pamięć .I jeszce raz do linuxa - nie zdziwiłbym się dyby nawet nie wiedziała jak go zainstalować ( jak nas czytasz to pozdro :D :D ) coś mi się wydaje ,że trzeba wejść do biosu ,żeby linux wtartował :D :D .( albo na wirtualnej maszynie na pewno po to chce sobie kupić laptopa ) a jak sobie kupi procek np 1,6 to Sobie go podkręci ( a co Jej tam jest przecież mnóstwo programów do tego .Jak kupi twardego np 120 GB to sobie za miesiąc kupi jakiś zewnętrzny dysk za kolejne 300 stówki ( a co Jej tam :D D :D to jest mój ostatni post Postaraj się zrozumieć ,że TEN post napisała pewna dziewczyna nie TY !!!!! NARA 3aj sie ciepło ( naprawdę bez jaj )

Ewelson Potrzebuje komputera przenośnego. Ma on mi służyć głównie do przeglądania Internetu, korzystaniu z Office, słuchania muzyki i oglądania filmów. Chce na to przeznaczyć ok. 2000 zł. Moze troche więcej. Polecacie jakiś model? Bo ja w ogóle się na tym nie znam. Na co powinnam zwrócić uwagę kupując komouter? Laptop i notebook to to samo. Patrz na parametry, a nie na firmę. I tak prawie wszystkie laptopy na świecie są składane w 3 fabrykach w Chinach. Co Ci po znaczku markowym, jak laptop będzie do niczego? Każdy moze się rozpadać, nawt Toshiba, zależy jaki egzemplarz trafisz. jak nie zależy Ci na marce, a chcesz mieć za niska cene w miare dobry komputer, to zainteresuj się Compalem. Procesor nie coreduo 2, tylko core2duo, to 2 procesory o zupełnie innej architekturze. RAM 2GB, dysk minimum 250GB, krta grafiki Gforce z końcówkami 600 i 800 - GT

wy debile Bimbałek następny mądrala. Po co dziewczynie do przeglądania internet, słuchania muzyki, oglądania filmów czy Offica karta graficzna GeFroce z serii 9600 Madrala to na razie jesteś ty. Za 2 tys nie kupi Gforce 9600 i do laptopa nie opłaca się takiej karty. Dla niej raczej 8400 albo jesli zmieści się w cenie 8600. Od internetu ciołku sie zaczyna, czasem może zechce w coś zagrać. Laptop ma słuzyć przynajmniej 2 lata, aby się zwrócił i takie parametry trzeba stosować domorosły amatorze. Nie będzie siedziała w necie na baterii, chyba masz problemy z mysleniem. Jak ma wydać określoną kwotę, to powinna brać to co najlepsze w tym przedziale. Za dużo się mądrzysz. Każdy może podać swoje, a ona wybierze co jej pasuje.

wy debile Ja mam 2 letniego kadłbka VBI od ASmobile z C2D T5600 1,83 GHz, HDD 120GB 5400rpm, DDR2 667MHz 2024MB, jest tylko pożądna karta graficzna bo lubię pograć więc MR X1600, i sprzęt daje jeszcze radę w najnowszch grach, a widomo jakie gry mają wymagania Przeczytaj jeszcze raz parametry tego shitu który masz. Wszystko w temacie, od razu widać, że nie masz pojęcia o doborze parametrów.

Gość afda
Bimbałek Przeczytaj jeszcze raz parametry tego shitu który masz. Wszystko w temacie, od razu widać, że nie masz pojęcia o doborze parametrów Może jakieś argumenty? Zaproponuj jak dobrał byś parametry jeśli jesteś takim "znafcom".

Gość afda
Moim zdanie wy debile dobrze dobrał sobie parametry. I ma rację co d zintegrowanej grafiki.

Gość afda
Jeśli dziewczyna nie gra w gry to poinna brac laptop ze zintegrowaną grafiką. I nie zawracac sobie dupy GeForcami czy Radeonami bo ich nie wykorzysta

Chciałabym odświeżyć temat ponieważ też niedługo będę wybierała sobie nowego laptopa - mój obecny to toshiba, mniej więcej ten model: http://magicznaplaneta.pl/dzial/komputery/kategoria/?id=196&prod=120628 i jestem z niej bardzo zadowolona. Niedawno musiałam dokupić jej zasilacz ale poza tym nic poważnego jej się nie działo. Będę jednak potrzebować jeszcze jednego lapka i zastanawiam się ale chyba również wybiorę toshibę - z tym, że jednak raczej już nie błyszczącą ;)

Gość tamaraz_zam
Odświeżam temat bo chciałabym kupić ultrabooka tak do 3 tys. Możecie coś ciekawego polecić?

Gość zwup]
"xca A co to jest netbook? (może się czegoś nauczę)" :D🖐️

Gość gość
Do przeglądania internetu i obsługi pakietu office wystarczą najprostsze laptopy lenovo. Ja mam Lenovo Y510P i jestem mega zadowolona. Sprzęt generalnie spełnia moje oczekiwania, mocna specyfikacja się sprawdza. Komputer jest naprawdę szybki i zarazem cichy. Kupowałem w dobrej cenie na jpkomputery.pl. Możesz zerknąć na aktualną ofertę jeśli jesteś zainteresowany.

Gość gość
Polecam wam plebis.eu to naprawdę dobry sklep internetowy.

Gość gość
Laptop jest znacznie wygodniejszy. W zależności jeszcze do czego ma Ci służyć. Mojej bratanicy na gwiazdkę zamówiłam dobry na stronce allinside.pl po niskiej cenie. Świetnie się sprawuje

Gość gość
Proponuję zakup laptopa acer aspire V5-473P 14. Aluminiowa obudowa, sztywny, nic się nie ugina. Super matryca - Full HD IPS w tej cenie się nie zdarza. Sprzęt śmiga jak ta lala, szczególnie jak się zainwestuje dodatkowo w dysk SSD. Kupiłem go na jpkomputery.pl za 2 tys. zł i jestem mega zadowolony.

Gość gość
Spamboty? :D

Gość Garrett
I like watching football intagra The document in the lawsuit also gives tips to "communicate cross-culturally" and stated: "Communicating with someone from another culture goes beyond the words and the language. Understand who you are communicating with."

Gość Lonnie
Where are you calling from? http://www.mareco.pl/index.php/badania Clotrimazole Drops The group who found the "rape tree" are part of the Texas Border Volunteers, a troop of a few dozen private citizens who spend their own time – six or seven hours at a clip – weaving through the low-hanging honey mesquite trees and heavy Texas brush looking to stop immigrants from crossing into this land – and their country – illegally.

Gość gość
Wiśta wio ;) z acerem były ciagle problemy - a to cos sie przepaliło, a to cos tam padło i tak w kółko. Windows - jedyny słuszny - jakoś po prostu mi nie lezal. Na informatyce każdemu wszystko działało, a u mnie ciagle cos, nieważne na którym kompie siedziałam xD teraz mam maka i koniec kłopotów. Jedyna wada to cena i to, ze nie ma niektórych programów windowsowych, a jeśli już, to bywa ze nie sa to "pełnoprawne" odpowiedniki np office worda - np na maku nie napiszesz czcionka calibri, zostaje ci trebuchet czy jakoś tak.

Gość Garth
I need to charge up my phone http://dokumentarci.com/topvideos.html lansoprazole dr "All I did was sign into AngelList with my Twitter accountand make up a fake startup name to show that I have someprevious experience in this hot field," he wrote Tuesday in ablog post titled, "It was scary easy for me to fake being aventure capitalist."

Gość Elias
I'd like , please etoricoxib 60 mg The pieces of the Operation Genoa puzzle finally come together, only to fall apart as soon as News Night runs the story. Still, robbed of the suspense that Will will go on air with (false) allegations that the U.S. used sarin gas on civilians, this season has teased its viewers otherwise, by hinting how the ACN team got a story so big so wrong. This episode – titled "One Step Too Many" – showed us the one step too many Jerry Dantana took in the name of bringing the Genoa story to light.

Gość Keven
What do you want to do when you've finished? doxycycline online Income rose in all the bank's businesses. Profit fromtrading and investment banking nearly sextupled, excludingadjustments and before taxes, helped by stronger results inareas including foreign exchange and stocks. Profit for MorganStanley in wealth management jumped 83 percent. The bank'sshares rose 5 percent to their highest level since 2011.

Gość Donte
I'll put him on abilify prescription cost On Thursday, Mubarak was released from detention after nearly two years, though he still faces corruption trials and charges of complicity in the killings of protesters during the 2011 uprising that ousted him. His release raised tensions in a country already roiled by instability.

Gość Nathaniel
What company are you calling from? indux generico clomid "I believe that we will present arguments to our memberstates for the next meeting of the Council working group. So thework is in progress and I do not see any reasons to stop thiswork or to make some additional reflections," added Semeta.