Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja01278

2 kreseczki na teście

Polecane posty

Gość alicja01278

5 minut temu zrobiłam test, wyszedł pozytywny jestem taka szczęśliwa, bede miala moje malutkie słoneczko mam 18 lat ale nie uważam ze jest to wczęsnie, musiałam się z kimś podzielic moim szczęściem pozdrawiam

Gość 05407
gratuluje:)

Gość 05407
a ile Ci sie spóźniał okres??? miałaś jakies objawy???

Gość alicja01278
objawów jako takich nie miałam troche bolał mnie dół brzucha i piersi okres pozniał mi sie ok tydzien w poniedziałek ide do ginekologa

Gość glupia dziewucha
bardzo dojrzala decyzja zwlaszcza jak bedziesz prosic starych o kase na bachora dom jedzenie itd

Gość alicja01278
nie zycze sobie zebys nazywał moje dziecko bachorem to po pierwsze po drugie za twoje pieniadze utrzymywac go nie bede po trzecie jestem bardzo dobrze zabezpieczona finansowo przez moich śp.dziadków wiec nie udzielaj sie jesli nie znasz mojej sytuacji zazdrosnico

Gość glupia dziewucha
wlasnie - polecialas na gotowe zamiast mature zdac piojsc na studia do pracy...lepiej bachora za cudza kase utrzymywac...zal

Gość kocncvncv
wspolczuje ci ,a dziecku mamusi z podstawoym wyksztalceniem ps. mam 19lat

Gość 05407
kurwa weź sie zajmij swoim życiem!!! co Ci do tego??? Ty masz inne priorytety a ona inne!!! jak jej zazdrościsz ze ma kase po dziadkach to miej żal tylko i wyłącznie do Twoich!!!!!pozdrawiam

Gość tak to jest jak
dzieci się pieprzą i myślą ze to czyni je dorosłymi

Gość alicja01278
to nie cudza kasa tylko juz teraz moja. mature zdam dlaczego nie bede w ok 4 miesiacu czy to jakas przeszkoda, na studia wybieram sie zaoczne no moze odłoze to na przyszły rok. ale pieniadze mam do tego moj facet tez sporo zarabia,mieszkanie mam po moich śp. dziadkach ja się ciesze a co wy o tym myslicie to mam to w nosie ach ta wasza zazdrosc ze sie komus dobrze powiodzi

Gość Monis088
dlaczego zawsze znajdą się tacy zazdrosni ludzie :|, każdy ma swoje życie i robi w nim co chce, dziewczyna się cieszy ze bedzie miała dziecko,a ktoś nazywa je bachorem i kto tu nim jest? gratuluje bobaska, ja dopiero planuje za 3 latka po studiach, a mam 20 :D :) ale chciałabym już, no ale trzeba skonczyc to co sie zaczęło.

Gość ło rany
forum pomyliłaś .Idż na ciązowy .Nie mniej jednak gratuluje :)

Gość alicja01278
wykształcenie bede miala średnie bo juz koncze lo na jakiej podstawie mowisz ze podstawowe

Gość tak to jest jak
ta zazdroszczę czego? ze dziecko będzie miało dziecko?

Gość tak to jest jak
nie pierdol - kończysz ale jeszcze nie skończyłaś wiec nie mów hop

Gość kocncvncv
srednie to nie duzo wiecej ,jestes ode mnie o rok mlodsza wiec ty za rok masz matura wiec na takiej podstawie.

Gość 05407
no to po co sie wypowiadasz ????

Gość glupia dziewucha
a wlasnie - gratuluje faceta idioty ktory zgodzil sie na cos takiego...dojrzala psychicznie jeszcze nie jestes za pare lat dopiero to zrozumiesz...w twoim wieku ludzie maja nasrane we lbie bez wyjatku jak widac na zalaczonym obrazku

Gość Monis088
tak to jest jak - ale ona się z tego cieszy i to ona je bedzie miała, wiec jak ci coś nie pasuje to się nie wypowiadaj, to nie twoje życie, ty se zrób dziecko jak będziesz mieć 30 lat, to indywidualna sprawa i nie masz prawa krytykowac innych tym bardziej że nic nie wiesz o drugiej osobie

Gość kocncvncv
czy sa gotowi psychicznie sie jeszcze okaze:) no ale coz zycze zeby dziecko bylo zdrowe bo to najwazniejsze

Gość alicja01278
mature mam w maju kochana a 18 lat mam bo jestem z listopada, wiec dobrze 18 i 3 miesiace niby taka mądra jestes a nie umiesz logicznie pomyślec

Gość kocncvncv
czy sa gotowi psychicznie sie jeszcze okaze:) no ale coz zycze zeby dziecko bylo zdrowe bo to najwazniejsze

Gość kocncvncv
a czy ja napisalam ze jestem madra? a kto nie mysli logicznie jeszcze sie okaze jak nie za rok to moze za 5 lat :)

Gość Monis088
głupia dziewucha pierd olisz :D bo ci się nie udało :P moja siostra zaszła w ciaze w wieku 18 lat, dziecko ma już 11 lat i są szczesliwym malżenstwem i znam dużo takich przyppadków, ze ty trafiłas na buca to twoj problem :P :)

Gość glupia dziewucha
Monis088 mam prawo krytykowac i mowic to co mysle zyjemy w wolnym kraju jesli jeszcze nie zauwazylas..

Gość 05407
głupia dziewucha ty naprawde jesteś głupia jak nik wskazuje!!!!!!!!!!!!!!!! zamilcz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość glupia dziewucha
05407 myslacy czlowiek przeczytalkby moj 1 post i zorzumial skad ten pseudonim..ale jak sie nie ma konretnych argumentow to sie czepia byle czego ;)

Gość ta w ciazy toglupia dziewucha
jak chcesz to poprawie specjalnie dla ciebie

Gość alicja01278
załuje ze sie z wami podzieliłam tą informacją chcecie mi wmówic ze sobie nie poradze i bede klepac biede mylicie sie i mnie mało obchodzi jakie macie zdanie na mój temat nie bede sie denerwowac przez was bo w moim stanie to niewskazane do kocncvncv jestesm rocznik 1990, dalej uwazasz ze jestm od ciebie rok młodsza