Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja01278

2 kreseczki na teście

Polecane posty

Gość 05407
ta, no co Ty? nie wiem kto tu jest myslący a kto nie??? weź sie prosze Cie zajmij swoim życiem! stawiasz na karierę ok, twoje życie, ale nie oceniaj innych !!! tak jak ktoś napisał wcześniej, zrob sobie dziecko w wieku 30 lat chyba że nie chceszmieć wogóle dzieci, twój problem!!! dziewczyna sie cieszy, widocznie świadomie to zrobili, bo nie pisze:"pomocy...jestem w ciązy co dalej...." wiec...:) pozdrawiam

Gość kocncvncv
idac twoim tokiem myslenia jestes ode mnie mlodsza prawie o rok ,poniewaz ja urodzilam sie 1 stycznia a ty w listopadzie ... i jeszcze upewnij sie czy jestes w ciazy bo 1 test to nie wystarczajacy dowod...

A dajcie spokój, ma gdzie mieszkać, kasa jest, mężczyznę ma. Tylko szkoda trochę młodości... ale to jej życie i jej decyzja, chce dziecka to ma. Lekko nie będzie ale to jej wybór.

Gość Monis088
alicja co sie przejmujesz wypowiedziami zazdrosnych ludzi, którym sie w zyciu nie powiodło to i chcą ciebie zdołować? :P wal to, ciesz sie swoim szczesciem, masz chłopaka, on ma prace, ty masz pomoc finansową, mieszkanie, kiedys zaczniesz studia.. i do tego dzieciątko :) wiec nie stresuj sie, bo to nie wskazane :P tylko ciesz się swoim szczesciem :P

Gość glupia dziewucha
05407 ta, no co Ty? nie wiem kto tu jest myslący a kto nie???" jak nie wiesz to ci wyjasnie - myslaca osoba TY z pewenoscia nie jestes...nie musisz dziekowac za pomoc naprawde...cala przyjemonsc po mojej stronie :) :P

Gość alicja01278
teraz tak sie bronisz a nie dawno napisałas srednie to nie duzo wiecej ,jestes ode mnie o rok mlodsza wiec ty za rok masz matura wiec na takiej podstawie. sama sie gubisz

Gość ło rany
A mówiłam ty idz na topik staraczek .Tam poparcie znajdziesz .Tu uczuciowy jest .

Gość sheridan84
uczucie do 2 kresek ;)

Gość 05407
głupia dziweucha - żal mi Ciebie!!!!a jak nie panujesz nad nerwami to biegiem do apteki, "persen " Ci pomoże!!!

Gość alicja01278
acha a testy robiłam juz 3 i wszystkie wyszły pozytywnie ale jak juz pisalam w poniedziałek ide do lekarza

Gość Monis088
jeszcze napiszcie że zachodzenie w ciaze jest zabronione z wykształceniem podstawowym czy tam średnim:D jest wiele osób które sobie radzą z wychowywaniem dzieci, tym bardziej ze ona tego dziecka chce, a nie panikuje ze wpadła.. wiec skonczcie sie udzielac głupio, zróbcie sobie dziecko wtedy kiedy bedziecie na nie gotowi, kazdy sam potrafi o tym decydowac kiedy chce, niektorzy ustatkują się dopiero w wieku 30 lat i chcą miec dziecko, a inni już mając 18, proste :P

Gość kocncvncv
to chyba ty sie gubisz i nie bardzo wiesz co mowisz:) napisalam ze jestes o rok mlodsza bo rownie dobrze moglas byc dziewczyna bedaca o rok mlodsza ale rocznikowo majaca 18lat... jesli nie wiesz ze rocznikowo masz 19lat to juz twoj problem a nie moj :)

Gość glupia dziewucha
05407 gdzie ty tu nerwy widzisz? idz lepiej sobie dziecko zrob jak autorka i zalozcie klub wzajemnej adoracji :P

Gość Monis088
kocncvncv jak na swój wiek to ty jestes jakas niedojrzała, a nie ona, uczepiłas się wieku jakby to bylo naistotniejsze.. a wiesz że 26 letnie kobiety są czasem mniej dojrzałe od takich 18? Ja w wieku 15 lat miałam już poukładane w głowie :P :)

Gość glupia dziewucha
a ile teraz masz 16?

Gość 05407
głupia dziewucha - już jestem w ciązy!:):):) z czego sie bardzo bardzo ciesze:)!!!!!!

Gość kocncvncv
glupia dziewucha - my jako te 2 zle tez zalozmy :D Monis088 -jestem niedojrzala? wytlumacz mi dlaczego? jesli dla ciebie o dojrzalosci swiadczy to ze sie jest gotowym na dziecko to wspolczuje... wszytsko sie okaze w swoim czasie czy ona juz byla gotowa na to dziecko :)

Gość Monis088
glupia dziewucha jestem starsza od ciebie, 21 ;) nie bulwersuj się tak, jesteś głupiutka jeszcze,ale nie denerwuj się, każdy w koncu dojrzeje:)

Gość Monis088
kocncvncv jasne że tak, gotowosć na dziecko to na pewno pewna dojrzałość, a dla ciebie co jest dojrzałoscią? Najwyzej to ona bedzie zalowac, a nie ty, coś się uczepiła jej

Gość glupia dziewucha
kazda 16stka moze napisac na kafe ze ma 21 co to za problem...21 to tez wiek kiedy ma sie nasrane we lbie

glupia dziewucha - czy każdy musi być taki jak Ty? Może jej spełnieniem jest mieć dziecko. Głupotą jest wydać na świat dziecko kiedy nie ma się do tego warunków. Ona ma partnera który ją kocha, ma za co się utrzymać i gdzie mieszkać. Ma maturę i pójdzie zaocznie na studia. Czego Ty od niej chcesz? Nie będzie ciężarem dla nikogo, pragnie być mamą.... po co po niej jeździsz? To że Ty nie jesteś gotowa na to nie znaczy że ona nie jest. Nie mierz innych swoją miarą bo każdy jest inny.

Gość kocncvncv
duzo dziewczyn mysli ze jest gotowe na dziecko a pozniej placza bo to je przerasta, ja te ci moge napisac ze jestem gotowa ,zajsc w ciaze -a pozniej plakac w poduszke i stwierdzic ze jednak nie bylam. dla mnie dojrzalosc polega zupelnie na czym innym ... dlugo by o tym pisac ,forum jest do tego zeby wyrazac swoje zdanie ,zroobilam to i juz podziekuje za uwage.

Gość glupia dziewucha
nie ma matury jak juz wiec albo czytaj wszystko dokladnie a potem sie wypowaidaj albo zamilcz... nie odchodźcie zaraz wracam ide na obiad :P

Gość Monis088
glupia dziewucha hahah :) to było mocne teraz. Dla ciebie pewnie w kazdym wieku ma się nasrane we łbie, wiec nie mysl lepiej o dziecku, bo szkoda go, z taką mamą, co wszystkich do jednego wora wsadza :)

Gość glupia dziewucha
otoz to - dziecko zrobic latwo...

Gość Monis088
wiecie co, wy obie macie takie starodawne podejscie - teraz sie cieszy, ale za kilka lat bedzie załowac bla bla.. pieprzycie jak jakieś stare panny, którym sie w zyciu nie udało, albo jakbyście same były w takiej sytuacji.. ale istnieją osoby , które umieją sobie radzić w życiu, wy nie macie pewnie ani partnera, ani nic skoro tak piszecie, los was skrzywdził no to musicie dowalać jakiejś dziewczynie, która jest szczęliwa, ale w sumie to wasza sprawa, wasze podejście to życia jest z pewnością smutne :) I mam 21 lat, nie wiem po co miałabym ściemniać, nie wstydziłabym się napisać, że mam 16 :P fajny wiek ;)

Gość 05407
głupia dziewucha- JESTEŚ NAPRAWDĘ GŁUPIA I NIE CEŃ PO SOBIE , TO ZE TY MASZ NAJEBANE DO GŁOWY NIE ZNACZY ZE WSZYSCY!!! NAPISAŁABYM CI ZE MAM 26 LAT I TEZ BYŚ TAK STWIERDZIŁA!!!! TAKŻE SZKODA MĘCZYĆ PALCÓW I ZDZIERAĆ KLAWIATURY!!!! PAPAPAPA!!!

Gość glupia dziewucha
05407 wiem - najlepiej jest uciekac :* wiec pa pa slonko

Gość kocncvncv
kompletnie nie trafilas oceniajac nas.. a juz na pewno mnie :) nie bede sie rozpisywac bo nie ma sensu i tak jestesmy ble ;)