Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przesada w 2 strony

Facet zamilkl po 1,5 miesiaca znajomosci

Polecane posty

Gość przesada w 2 strony

Dokladnie po nocy kiedy odwazylam sie wsunac mu reke za spodnie i pobawic sie jego malym.Nie mam 20 lat, sporo wiecej a facet chyba wzial mnie za dziwke. Tak mi glupio...naleze do grupy wyksztalconych,atrakcyjnych kobiet ale chyba calkowicie popierdolonych na umysle.Teraz jak kogos poznam to chyba przez 3 miesiace nie dam sie nawet pocalowac... Nic mi sie nie udaje.

Gość pizdkaita
mam to samo ! właśnie napisałam o tym na forum "facet mnie wykorzystał i olał, czuję się jak śmieć " po seksie po prostu zamilkł i olał mnie bez jednego słowa wyjaśnienia, mimo że dzwoniłam i pisalam kilka razy ! czuje się upokorzona maksymalnie

Ajajaj, ale sie porobiło :( Jesli facet nie odzywa się po sexie, to znaczy że tylko mu o to chodziło i dopiął swego - zalecenie: nie odzywac się do niego, wyjebać się, pokazać że to ty go wykorzystałaś a nie on Ciebie. Jeśli za szybko rzuciłaś sie na faceta a on to źle odebrał to chyba jakiś pedał albo coś, normalny facet pociągnął by temat dalej, tu już niestety zależy od człowieka. Akurat trafiłaś na tego z dziwnych.

Gość Monis088
po huj żes wkladała rękę tam gdzie nie trzeba, mogłaś poczekac aż on pierwszy to zrobi :P