Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loooona

facet-cwaniak

Polecane posty

Gość loooona

wiem, ze mi tu nie doradzicie w takiej sprawie, no ale moze chociaż dowiem sie czegoś z waszego doświadczenia. poznałam jakies pare miesięcy temu pewnego chłopaka, z wyglądu moze i nie powalił mnie na kolana, ale spodobał mi sie jako calokształt - dobrze zbudowany, ubrany, widac ze o siebie dba. Z rozmowy też wydawał sie całkiem do rzeczy, ale nie wczuwając sie zbytnio, zostawiłam mu tylko swój numer i nie kontynuowałam konwersacji na tym spotkaniu, bo widzelismy sie tylko przyapdkiem. odezwał sie nastepnego dnia.... spotakalismy sie dopiero po ok 1,5 m-ca, bo moja intuicja zaczęła mi przekazywac jakies dziwne syganły ostrzegawcze. pierwsze spotkanie - całkiem przyjemne, ale coś zaczęło mi nie pasować, po tym , ze jak wróciłam do domu znalam całą jego historię życia, łącznie z kawałami jakie robił swoim nauczycielom w podsatwówce - dosłownie wsyztko! ok, dałam mu wiec druga szanse - i znów nawijał, troche moze i zaczął koloryzowac, ile to on nie widział, kogo on nie zna i czego nie moze załatwić, a przede wszytskim - ile to on ma planów w najbliższej przyszłości do zrealizowania!!!! z jednej strony mi imponował - a z drugiej - irytował, bo chociaż ma dopiero 20 lat zachowuje sie jakby miał co najmniej 30 na karku!!! i pytanie w związku z tym - nie jest on za bardzo cwaniacki? daje takie wrażenie, zresztą mylsli chyba, ze ja na to wsyztsko lece i ze nieziemsko mi sie podoba, a w rzeczywistości, już słucham niektórych rzeczy z przymrózeniem oka... dodam, ze jest ode mnie o 2 lata młodszy nie wiem, czy sie z nim spotykac, bo wiem, ze taki chłopak może w zyciu dużo osiągnąc, a to mi sie u mężczyzn bardzo podoba, ale ten jego styl bycia.... delikatnie mnie zniechęca

Spotykałam się z identycznym i na szczęscie się rozstalismy bo nie wytrzymywałam tego jego gadania o tym czego on to nie potrafi i czego w zyciu nie osiągnie. Minął juz rok od rozstania a on nadal jesli sie odezwie gada o tym samym, taki charakter niestety:( ja wolałam sie od niego uwolnic i znalezc kogos normalnego

Gość loooona
ale poza tymm, ze tak gada o swoich byłych, obecnych i przyszłych osiągnięciach, to naprawdę jest dobrym i mądrym czlowiekiem. boję się,ze jak skończę tą znajomosc to mogę potem załować....

Gość nie wierze
znam taki typ i tu sie mylisz...on nic nie osiagnie...taki cwaniak duzo gada a w zasadzie malo robi...nie zawracaj sobie nim glowy...bo gadac moze duzo ale na efekty tego sie nie doczekasz...mnie takie cos odrzuca na starcie...