Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaaaarijaaa

od zawsze bylo tak, ze jak wracalam od fryzjera

Polecane posty

Gość maaaaarijaaa

to bylam niezadowolona,baa, najpierw byl placz, potem ciagle lazilam niezadowolona, zepsuty humor, ogolnie katastrofa i ostatnio zauwazylam, ze wlosy znowu sie nie ukladaja, bo sporo urosly i jakies takie nierowne byly, wymagaly podciecia, ale max 2 cm!!! a jak wiadomo, fryzjerki nie wiedza coz znaczy 2 cm/.. wzielam wiec nozyczki, umylam sobie wloski..i podcinalam wlasciwie niezbyt dokladnie..ale te 1-2 cm,czasem 3 jak za bardzo wystawalo..efekt?? jej wlasnie sobie ulozylam i bosko!!!jestem tak megazadowolona, tak super teraz wygladam aha odwiedzalam fryzjerow tanszych i tych naprawde drogich, ale oni i tak mnie nie rozumieli i mieli wlasne wyobrazenie.. chcialam sie z wami tylko tym podzielic, bo jestem megaszczesliwa..:*:*

fajnie :) mam ten sam problem z fryzjerami ale gdybym sama sobie kłaki podcinała byłaby jeszcze większa katastrofa.

Gość maaaaarijaaa
heh..no ale jesli chcesz tylko podciac to zawsze mozna poprosic ciocie, zeby podciela, ja tak wczesniej robilam i bylo tez ok:) wiadomo, ze to jeszcze zalezy jaka masz fryzurke, no ale zycze szczescia przy nastepnych wizytach:*:*

Gość Klodas
Nie chce Was martwic ale nieprofesjonalne obciecie (W tym ciecie pod odpowiednim katem) lub uzycie niewlasciwych nozyczek to zniszczone koncowki i katastrofa. Wlsoy oczywiscie beda wygladaly bosko wg Was ale zniszczycie sobie włosy od wewnatrz. Tylko profesjonalne ciecie.

Gość ja sobie podcinam sama
nawet w lustro czasami nie patrzę. Podkręcają mi się, więc ewentualnych nierówności i tak nie widać. Tez jestem zadowolona.

Gość maaaaaarijaaa
i tak mam geste i zdrowe, bez przesady juz wole super wygladac i miec moze troche zniszczone Twoim zdaniem(chociaz tego nie widze w ogole..ale dobra, niech bedzie:P), niz isc do profesjonalisty, ktory mi tak zetnie, ze nie bede chciala patrzec w lustro;/

Gość misiaaaa
Ja też sama to robię bo za każdym razem wychodziłam od fryzjera niezadowolona i za głupie podcięcie biorą tyle kasy że szkoda gadać.