Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tortura nie na czarno

na czym mozna sobie dorobic, jakies 200-300zl w mcu?

Polecane posty

taks ie zastnawiam. macie jakies pomysly poza avon, oriflame i inne perfumy?

nie no, chodzi mi o jakies lekkie zajecie, pracuje na etat od pon do soboty, chodzi mi o bardziej lajtowe zajecie, moze byc w domu..

Gość press F1 to reboot
avon

ale nie mam az tak strasznie duzo znajomych, zeby kupowaly :(

Gość ajaaaaaa
sprzedaj sie...lekko, milo i przyjemnie....a jak dobrze sie cenisz to wystarczy tylko raz na miesiac i bedziesz miec 200-300 zł:)

Gość zwolenniczka sportów różnych
skręcanie długopisów?

skrecanie dlugopisow - zebys wiedziala ze mogloby byc, ale przewaznie ten interes okazuje sie wielka sciema, do ktorej trzeba doplacac, podobnie jak do adresowania kopert i innych suszow;) ciagle mysle o tym avonie ale boje sie, ze nie znajde wielu chetnych do kupowania..

Gość może spróbujesz
może spróbujesz w firmie Betterware? Firma działa na podobnej zasadzie co Avon czy Oriflame, ale ma zupełnie inny sortyment. Jeśli jesteś zainteresowana - zostaw maila, odpiszę.

Gość to zależy na czym się znasz
ja składam kompy....wystawiam na allegro i do loklnej gazety, na jednym mam od 200 do 800 zł (przy nietypowych zleceniach więcej nawet) w miesiącu zawsze z 5 pójdzie, więc na "waciki wystarcza" ;)

Gość nevelea
Avona i Oriflame nie polecam, bo nie dorobisz się na tym, chyba że będzie ci sie chciało biegać po ludziach i do siedziby firmy parę razy na tydzien :O Może na Twoim osiedlu jest ktoś kto 'zatrudniłby' Cię do wyprowadzenia psa, posiedzenia z dzieckiem raz na jakiś czas, albo pomocy w odrabianiu lekcji?

Gość dffdfdfd
200-300 zł można spokojnie zarobić na wyszukiwaniu w lumpexach markowych rzeczy i sprzedawaniu ich na allegro , dajmy na to 10 rzeczy po 20 zł sprzedaż i już masz kase ;)

Gość paulina230906
Witam! Poszukuję osób, które chciałyby zostać konsultantkami (konsultantami ) w firmie Avon. Ja jestem konsultantka od trzech lat i jestem bardzo zadowolona z tego co robię. Poza tym, że mam kontakt z różnymi osobami, to także pieniążki. Zarobek uzależniony jest od naszej sprzedaży i wynosi od 15 do 40 %, czyli nawet do 1200 zł przy jednym zamówieniu. Oprócz tego mamy dużo prezentów w postaci kosmetyków, próbek, oraz materiałów potrzebnych w sprzedaży. Są różnego rodzaju konkursy w których można wygrać cenne nagrody, wycieczki lub kosmetyki. Także kosmetyki dla konsultantek są tańsze. Więc jeżeli jesteś osobą która chce zarobić lub dorobić sobie dodatkowe pieniążki to zapraszam do skorzystania. ZBIERAM RÓWNIEŻ ZAMÓWIENIA NA KOSMETYKI . Aktualny KATALOG 11. (zamówienia do 12 sierpnia). KATALOG 12: (zamówienia do 2 września) KATALOG 13: (zamówienia do 23 września) KATALOG 14: (zamówienia do 14 października) KATALOG 15: (zamówienia do 4 listopada) KATALOG 16: (zamówienia do 25 listopada) KATALOG 17: (zamówienia do 16 grudnia) Katalogi dostępne na: www.avon.com.pl lub do pobrania na www.chomikuj.pl/Mistra/Katalogi bądź po skontaktowaniu sie ze mną. Osoby chętne proszę o kontakt; Tel.: 781-765-421 gg: 9059146

Cześć! Zapraszam do wypróbowania kosmetyków Oriflame. Naturalne SZWEDZKIE kosmetyki. Dołącz do Nas a będziedz kupować po cenach hurtowych (-23%). Sprzedawaj kosmetyki koleżankom a otrzymasz rabaty, prezenty. Zapraszam.Warto. Kontakt: www.my.oriflame.pl/kasiaoriflame mail.oriflameoferta@gmail.com GG: 8614643 tel. 796096452

Gość agusia_kwiatek ORIFLAME
JUŻ DZISIAJ ZOSTAŃ KONSULTANTEM! TYLKO W ORIFLAME MASZ WIELE MOŻLIWOŚCI: * Możesz zarabiać na sprzedaży kosmetyków Oriflame * Możesz kupować produkty bez 30% marży * Możesz robić karierę, by zarabiać pieniądze * ......... i świetnie się bawić TYLKO W ORIFLAME * Program Witamy - prezenty dla nowych konsultantów * Programy lojalnościowe - nagroda co trzeci katalog WIEDZA KOSMETYCZNA * Szkolenia z pielęgnacji cery i ciała * Techniki i triki w makijażu * Spotkania tematyczne i konkursy KARIERA *Nieograniczone możliwości rozwoju zawodowego i ciągłego podnoszenia swoich zarobków DOSTAWA * Pod wskazany przez Ciebie adres * Do filii i oddziałów * Do biur regionalnych PŁATNOŚCI * Kredyt na 14 dni Z NAMI MARZENIA STAJĄ SIĘ RZECZYWISTOŚCIĄ :) ODPOWIEM NA WSZELKIE PYTANIA, ZAPRASZAM AGATA kom 605 22 59 72 gg 5079706 mail agatamail@op.pl

Witam. Szukam chętnych osób na konsultantkę firmy Avon, jeśli jest ktoś zainteresowany to proszę o wiadomość na ten adres e-mail safrane12@gmail.com , Firma oferuje: - wpisowe 0zł - dodatkowy zarobek, - program prezentowy dla nowych konsultantek, - opusty na kosmetyki do 40%, - bezpłatną dostawę paczki do domu, - szanse na rozwój... Jeśli jesteś zainteresowana, odpisz do mnie. Pozdrawiam serdecznie.

Gość AVON - SPEŁNIAJ SWOJE MARZENIA
Zarabiaj do 40% !! Zostań swoim własnym Szefem już dziś !! Dołącz do największej na świecie firmy kosmetycznej zajmującej się sprzedażą bezpośrednią i skorzystaj z możliwości zarabiania w taki sposób, jaki pasuje do Twojego stylu życia i rytmu dnia. „Po prostu trzeba zacząć. Spróbuj i przekonaj się!". PRACA W AVON TO SAMA PRZYJEMNOŚĆ !! : -Sam/a planujesz swój czas pracy, -Sam/a wybierasz miejsce pracy, -Sama obierasz styl pracy, -Na wpłatę masz aż 2 tygodnie od przyjścia paczki, -Możliwość zwrotu produktu, -Powiększasz grono swoich znajomych, -Systematycznie powiększasz swój dochód, -Jesteś w pełni niezależny/a finansowo !! JUŻ DZIŚ DOŁĄCZ DO AVON !! KORZYŚCI DLA CIEBIE TO: -Wpisowe 0zł, -Od umowy możesz odstąpić w każdej chwili, -Profesjonalne szkolenia kosmetyczne, -Opusty na kosmetyki do 40%, -Składanie zamówienia przez internet w kilka minut, -Bezpłatna dostawa paczki kurierem do domu, -Prezenty i gratisy, -Korzystasz z ofert netto-kosmetyki tańsze do 80% !! -Oferty Demo-nowości z kolejnego katalogu w super cenach, -Dla ambitnych możliwość awansu - Stanowisko Lidera !! A co najważniejsze ... -JESTEŚ SWOIM WŁASNYM SZEFEM-MOŻLIWOŚCI ZAROBKOWE SĄ NICZYM NIEOGRANICZONE !! DODATKOWO: Startując w najnowszym Katalogu - specjalny program motywacyjny dla nowych Konsultantek - możliwość zdobycia torebki o wartości 999zł !!! Oraz program motywacyjny w którym można zdobyć gratisowe kosmetyki !!! Jeśli masz pytania, wątpliwości - napisz do mnie, a ja konkretnie jeszcze w ten sam dzień odpowiem na Twoje pytania : jjmolka@gmail.com

Gość nowicjuszka2
Jestem Liderem AVON :) i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Chciałabym, aby każdy mógł się rozwijać tak jak ja i mieć nieograniczone możliwości zarobkowe :) także zaczynałam od tego, że na początku byłam Konsultantką i ze względu na to, że na początku miałam złego Lidera prowadzącego, wiem jak to jest nie mieć wogóle pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w każdej sytuacji. Zawsze doradzę i pomogę załatwić każdy problem związany z AVON. AVON oferuje wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! -dostawa kosmetyków już na następny dzień -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości kilku tys. złotych miesięcznie -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży itp. (po szkoleniu możesz zakupić zestawy, których wartość katalogowa wynosi 370zł) -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni Jeśli jesteś zainteresowana, aby w mojej grupie zostać Liderem bądź Konsultantką zapraszam na: e-maila: zaklinaborycka44@gmail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970 jeśli masz jakieś pytania, możesz pisać również tutaj na forum, chętnie odpowiem :) Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON

Bez pracy , dodatkowy zarobek (oszczędność): 1. Jak kupić w promocji 50 % taniej wybrane produkty w wybranym sklepie , w jakims tygodniu naliczyłem 25 produktów , między innymi margaryna Delma , jajka , ser żółty , szampon , proszek ... I dodatkowo jest możliwość odłożenia małego procentu z zakupów na "lokatę" Tym sposobem mozna "zarobić" lekko 150-200 zł najmniej. 2. Jak zdobyć i zjednać sobie stałych klientów do własnej firmy , sklepu . I korzystać również pośrednio z faktu wykonywania codziennych zakupów przez klientów w wielu sklepach ...? Firmy (tylko) w tym wypadku mogą też skorzystać ze sposobu na obniżenie kosztów , np. jest możliwość skorzystania z dostawcy tańszej energii Kontakt w profilu

Jestem Liderem AVON i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Chciałabym, aby każdy mógł się rozwijać tak jak ja i mieć nieograniczone możliwości zarobkowe także zaczynałam od tego, że na początku byłam Konsultantką i ze względu na to, że na początku miałam złego Lidera prowadzącego, wiem jak to jest nie mieć wogóle pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w każdej sytuacji. Zawsze doradzę i pomogę załatwić każdy problem związany z AVON. AVON oferuje wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! -dostawa kosmetyków już na następny dzień -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości nawet kilku tys. złotych miesięcznie -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży itp. (po szkoleniu możesz zakupić zestawy, których wartość katalogowa wynosi 370 zł) -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni Jeśli jesteś zainteresowana, aby w mojej grupie zostać Liderem bądź Konsultantką zapraszam na: e-maila: zaklinaborycka44@gmail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970 jeśli masz jakieś pytania, możesz pisać również tutaj na forum :) Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON zapraszam do AVON :) podpiszę umowę z każdym niezależnie od miejsca zamieszkania :) dla każdego prezent! :) mój email: zaklinaborycka44@gmail.com zapraszam wszystkich chętnych :) dieta - start 07.03.2011r.

Gość np na pożyczkach
w serwisach ryzykowne lecz da się

Jestem Liderem AVON i chciałabym zachęcić Cię do współpracy w moim zespole. Chciałabym, aby każdy mógł się rozwijać tak jak ja i mieć nieograniczone możliwości zarobkowe także zaczynałam od tego, że na początku byłam Konsultantką i ze względu na to, że na początku miałam złego Lidera prowadzącego, wiem jak to jest nie mieć wogóle pomocy. Dlatego ode mnie masz nieograniczone wsparcie i pomoc w każdej sytuacji. Zawsze doradzę i pomogę załatwić każdy problem związany z AVON. AVON oferuje wam na prawdę wiele: -17 katalogów w roku, z 3 terminami bezpłatnej dostawy -zarobek od 15% nawet do 50% !! -dostawa kosmetyków już na następny dzień -oferty DEMO (kosmetyki w promocyjnych cenach, które ukażą się w kolejnym katalogu) -oferty NETTO (kosmetyki w bardzo atrakcyjnych cenach dostępne tylko dla Konsultantek) -możliwość stworzenia własnej grupy Konsultantek, dzięki temu awansujesz na poziom Lidera Sprzedaży i masz możliwość otrzymania różnych bonusów pieniężnych w wysokości kilku tys. złotych miesięcznie -szkolenia kosmetyczne-na temat typów urody, makijaży itp. (po szkoleniu możesz zakupić zestawy, któych wartość katalogowa wynosi 370zł) -możliwość zapłaty za kosmetyki aż do 21 dni Jeśli jesteś zainteresowana, aby w mojej grupie zostać Liderem bądź Konsultantką zapraszam na: e-maila: zaklinaborycka44@gm ail.com nr gg: 2164642 tel: 607551970 jeśli masz jakieś pytania, możesz pisać również tutaj na forum, chętnie odpowiem sama możesz wybrać co chcesz dostać na start Pozdrawiam, Żaklina - Lider Sprzedaży AVON zapraszam do AVON :) podpiszę umowę z każdym niezależnie od miejsca zamieszkania :) dla każdego prezent! :) mój email: zaklinaborycka44@gmail.com i gg: 2164642 zapraszam wszystkich chętnych :)

Gość arletttka23
ja właśnie zgarnęłam 200zł z prowizji na Via sms, poleicłam kilku koleżankom pożyczkę na tym portalu bo szukały gotówki na wakcje i za to moge sobie sprawić dobry zabieg w SPA :D

Gość studencina
A pro po Via SMS. Sam dzięki nim mogę dorobić do studiów. Studenta życie nie rozpieszcza, zwłaszcza na własnym wikcie. Też polecam usługi Via SMS znajomym i ludziom, których spotykam. I tak w poprzednim miesiącu zarobiłem 300zł, a w tym 250zł. Jeżeli ktoś chce spróbować to niech zajrzy sobie na ich stronę internetową https://www.viasms.pl/zapros-znajomych

Gość wiwa2375
myślę, że spokojnie 200 zł, jak nie więcej, można zarobić poprzez via sms. To faktycznie niezbyt czasochłonny i opłacalny sposób na dorobienie, warto się tym zainteresować.