Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monis088

uzależniona od allegro

Polecane posty

codziennie kupuję coś na allegro, jest to już uzależnienie, bo każdy grosz przeznaczam na jakiś ciuch.. codziennie przychodzi mi jakaś paczka do domu, ale trudno się oprzeć takim pięknym ubraniom, tym bardziej, że lubię dobrze wyglądać :P Mój dzisiejszy zakup to sukienka http://allegro.pl/item538546576_elegancka_sukienka_rozm_s_m.html Kupiłam ją bo nie była droga i mi się podoba, a tak naprawdę nie wiem wogole kiedy ją założę. Po co wymyślono allegro, chyba żeby mnie zrujnować finansowo :D :P

Gość kiepska reklama tej sukienki
nikt nie kupil, wciaz trwa licytacja ja jej na pewno nie kupie

Gość jaasne
a mi się coś wydaje, że pani Monis088 jest sprzedawcą sukienki ;-) niezły pomysł na reklame ;-)

jaasne do konca aukcji została chwila, raczej bym nie wpadła na taki pomysł. Poza tym, osoba która sprzedaje tą sukienkę to siec sklepów, proszę zobaczeć komentarze :P ma pełno ubrań i kupujących, nie muszę szukać jej jeszcze dodatkowych :P a swoje nowe ciuchy sprzedaję na koncie mojego narzeczonego i jest ich tylko 5, są to ciuchy z których nie jestem zadowolona po dostarczeniu paczek ;)

kiepska reklama tej sukienki to nie reklama, bo ją sama kupię, po co miałabym robić sobie konkurencję :D wiem, że ją wygram dlatego pisze że jest już moja :P nie chcę podawać mojego nicka z allegro, tzn. mojego narzeczonego, bo wtedy będziecie pisać, że robię reklamę ubrań, które chce sprzedać :D ;) chciałam tylko pokazać, że się uzależniłam, nawet od ubrań, których nie potrzebuje :P

ja mam to samo... najgorsze ze kupuje jakies pierdoly ktore czesto leze potem w szafie. przynajmniej raz w tygodniu przychodzi mi paczka. na allegro siedze codziennie, sprawdzam konczace sie aukcje, składam oferty w licytacji, dodaje ciuchy do obserwowanych itp. to naprawde wciaga :)

Gość pomaransza
won stad z tymi linkami :o

Chcę ważyć 52 kg. no ani byś w nią nie weszła :) a o gustach się nie dyskutuje, to tak na marginesie.

Gość anxipanxi
ta kiecka jest fatalna. nie sztuka jest kupiwac mase beznadziejnych rzeczy. czasem naprawde lepiej kupic jedna ale dobra i nie wiejaca taka tandeta jak ta aukcja.

Gość iuewqr487yrw8764
a tak naprawdę nie wiem wogole kiedy ją założę. -->> ja tez bym nie wiedziała, chociaz raczej czy ją włożę

Gość boze jaka wiocha
straszna ta kica... i te cekinki... no ale do remizy na disko ci sie przyda :P

Gość rgqqeg
twoj narzeczony ma nick "kociak_jusi"? Zaiste, szalenie męskie :):):)

Gość nieelegancka
O rany, co za kiecka. I dlaczego ktoś kto ją wystawia piszę że elegancka? Co w niej eleganckiego? Chyba że zmieniła się od wczoraj definicja tego słowa.

Gość kurczakson
parówa bazarówa :)