Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolineczka8555

Czy wolicie nature? Pytanie do Panów

Polecane posty

Gość miłośnicysexu
Ja uwielbiał owłosione łono u kobiety, moja żona lepiej czuje się wydepilowana. A więc kompromis, pół roku dla mnie, pół dla niej. I jest oki.

dziwi mnie że ginekolodzy dyskutują na temat kosmetyki kobiet.To jest karygodne stwierdzenie że zarost służy celom higienicznym Kto im takie bzdury włożył w te puste głowy Chyba jakich profesor po Wyższej Szkole Marksizmu- Leninizmu w Moskwie. Logicznie rozumując we włosach zatrzymują się resztki moczu i złuszczonego nabłonka ze skóry a że temperatura jest perfekcyjna do rozwoju bakterii to porastają i bakterie i grzyby (drożdżaki) które potem mogą się dostać do pochwy powodując choroby Z resztą jak wiecie kobietki nie ogolona cipka bardzo szybko zaczyna cuchnąć a to dlatego że rozwijają się bakterie .Tłumaczenie, że natura wie najlepiej nie ma miejsca bo natura utworzyła sobie te włosy po to by zatrzymywać wydzieliny z pochwy gdy nie było podpasek i drobnoustroje gdy kobiety chodziły bez majtek .

Gość do jakiś tam facet
a jak myślisz po co masz włosy w nosie debilu >>??

Gość do jakiś tam facet
jeżeli wlosy rosną nam w "tych" miejscach to znaczy ze po coś one tam urosły nieprawdaż ??? nie są one tam ot tak poprostu tylko sluzą do jakiegos celu tak jak oczy sluzą do patrzenia a nos do wąchania