Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trgsgtrsagsa

jestescie nudne

Polecane posty

Gość trgsgtrsagsa

I tutaj na kafe, i normalnie, w realu. Faceci-praca-studia/dom - to sa wasze ulubione i w wielu najzałosniejszych przypadkach jedyne tematy. Zainteresowania i pasje? Powyzej wymienione. Jak jakas sie znajdzie co lubi czytac ksiazki lub kilka razy była na siłowni to mysli, ze wyjatkowa jest:O a najbardziej groteskowe jest to, ze kazda z was uwaza, ze jest super, inteligentna, zabawna, piekna i inna niz wszystkie:D załosne jestescie:O az zal dupe sciska, ze tyle takich pustaków

Gość tortura nie na czarno
skocze chyba😭

Gość karolina1886
nie kazdy jest nudny ja np. interesuje sie wieloma rzeczami, wiec nie wiem w czym masz problem, owszem lubie gadac o facetach, o studiach, ale NIE TYLKO!!!!!! no weź, nie przesadzaj i nie uogólniaj!!!!!

Gość nowobogackaD
taaa, my jestes nudne to w takim razie jacy sa kolesie???? piwo - laski - komputer - telewizor :D

Gość dark fairy lady
HE3HEHE STRASZNIE INTELIGENTNA!CHYBA ,,NTELIGENTNA,,INACZEJ...ZALOSC BIERZE!

Gość tertete
gadam o facetach jak kazda o studiach praktycznie non stop bo sa tez one jednoczesnie moja pasja, interesuje sie historia i uwielbiam o niech rozmawiac o pracy nie gadam- udzieleam korepetycji. Co tu opowiadac? jestem wiec nudna.