Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faiths

kobiety!

Polecane posty

Gość faiths

Nie pomyslałyscie czasem ze np teraz zabraknie kasy, tylko np na jedzenie bedzie i najpotrzebniejsze artykuły, albo traficie na jakąs wyspe gdzie nie bedzie depilatorów ani maszynek ani niczego do golenia i depilowania, wtedy zarosniecie jak małpy bo te włosy naruszone beda rosnac i rosnąc i bedziemy chodzic owłosione, nigdy was to nie zastanawiało?Ze wasy wam urosna? Ja mam juz teraz problemy z tym owłosieniem media zrobiły swoje:o juz jako mała dziewczynka zaczełam sie golic a mam ciemne włosiska nie dosc ze mam wąsa icholernie mnie on wnerwia bo tak jakby wiecej go wyrywam tym on z uporem odrasta ciemniejszy i silniejszy a co mowic i brzuchu czy nogach?? I tak se pomyslałam ze jak kasy nie bede miała na te wszystkie depilacje to zarosne jak małpa??Zreszta kiedys to było super kobiety nie musiały sie golic, nie było takiej presji a teraz szlak mnie normalnie trafia, jak nieogolona to zaniedbana:oAle ja mam dosc tego ciagłego golenia, depilowania, te włosy i tak mi rosna

Gość golfowa lala
witaj w klubie. a co do wyspy, chciałabym się tam przenieść, przynajmniej nikt by mi dupy nie truł, że wyglądam jak goryl.

Gość dhdf
ja tam wole te naturalnie obrśnięte niż depilowane

Gość tortura nie na czarno
to nie jest kwestia mody ale higieny:o

Gość kobieta-kot
" to nie jest kwestia mody ale higieny" jakiej kurwa higieny? włosy spełniają swoje zadanie i po to w ogóle rosną - żeby wspierać higienę i eliminować rozwój bakterii. ale tobie jak widzę ta moda już mózg przeżarła :o

Gość faiths
golfowa lala 🖐️ juz mam normalnie tego dośc mysle ze gdybym za młodu tak nie cieła tych włosisk, ze gdybym wcale ich nie cieła to teraz nie byłyby takie dlugie i ciemne :o

Gość dhdf
a co do higieny ma golenie nóg? rozumiem w dupie sie golic dla higieny ale na nogach, albo pod pachami?

mowie o wlasnej higienie i komforcie, jesli tobie nie przeszkadzaja metrowe warkocze na nogach i w cipce, twoja sprawa:o i nie obrazaj mnie sikso:o

Gość kobieta-kot
nie mam więcej pytań :o :o :o

Gość faiths
gdybym kurwa nie goliła to bym kurde nie miała tych warkoczy ale bez przesady:o przeciez nie dostałysmy tych włosów zeby je scinac i wyrywać :o przciez po cos zostały nam darowane nie?

Gość maaaarijaaa
hehe co mi to przypomina..:) moj brat mowi do mnie czasem, ze co ja zrobie jak bedzie np.wojna i nie bede miala zadnych szamponow do wlosow, walkow, prostownic..kosmetykow:D jak widzi, ze sie stroje, maluje, robie wlosy, to zawsze mi mowi, ze jestem pusta heeheh

Gość kogoś ktos rzucił

o matko, no to hoduj sobie, jaki masz problem? skoros taka wyzwolona i przekonana o swojej racji, to co sie przejmujesz opinia innych?

Gość faiths
maaaarijaaa- własnie o tym myslałam, wtedy nie w głowie bedzie depilacja czy golenie, zarosniemy jak cholera:(

Gość faiths
mnie nikt nie rzucił:O

Gość faiths
i mam takie pytanie, moze znacie jakies sposoby opoznienia odrostu tych włochów, ale naturalne?

Gość maaaarijaaa
heheh fajny temat, ale wiecie co..teraz wygladamy fajnie,zadbanie.. pomyslcie jednak, ze gdyby tych wszystkich potrzebnych rzeczy nam zabraklo..trudno, bo nie tylko my bylybysmy w takiej sytuacji, tylko wszystkie kobietki:D a jakos bysmy sobie poradzily..badzmy jednak optymistkami i wierzmy, ze nie dosiegnie nas taka katastrofa za naszego zycia:D

Gość faiths
hehe no wiesz teraz jest kryzys,trzeba oszczędzac bedzie coraz gorzej i gorzej no wiec tak sie zastanawiam ze my kobiety poprostu zarośniemy!

Gość tjaaaaaa.....
fantastycznego masz brata malujesz się, stroisz, układasz włosy i on na podstawie tego stwierdza, że jesteś pusta? :O kobiety sobie zawsze radziły kiedy podczas wojny musiały "w imię ojczyzny", oddawać swoje pończochy "walecznym mężczyznom", to malowały sobie pończochy roztworem z herbaty czy węglem i do tego dorysowywały bieżnik a my się zachwycamy rajstopami w spreyu jako super wynalazkiem:D

nie martwcie, zawsze mozemy sie przeciez poiskać:D

Gość i brzytwą
oskrobać :D

Gość faiths
ale kiedys kobiety sie nie goliły :o