Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonim2009

pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość anonim2009

czy też zadowalające i wystarczające może byc dla Was kiedy facet namiętnie całuję i robi palcówkę lub minetkę?? chodzi o to, że bez seksu, tylko w inny sposób?

Gość jak dla mnie to nie

robi palcówkę lub minetkę A to jeszcze nie seks?

Gość anonim2009
??

Gość anonim2009
chodzi mi o to, żeby robic jej dobrze bez używania członka

Gość jowitta
Minetka , palcówka , namiętne całowanie . A co się stało z członkiem ? Oszczędzasz ? chcesz aby pozostał nietknięty ? wstydzisz się go ? nie masz członka ?

Gość masochistka z egiptu
idz do przedszkola

Gość a dlaczego bez seksu

Gość anonim2009
dlatego, ze mam lęk przed brakiem wzwodu, który już się potwierdził :(

Gość jowitta
Brak wzwodu to impotencja ! Trzeba zasięgnąć porady lekarza a przyczyn może byc wiele -zaburzenia krążenia, nadwaga, choroby układu moczowego, prostaty, kręgosłupa, cukrzyca, nerwica, wycieńczenie i przemęczenie fizyczne i psychiczne, nadużywanie onanizmu, stress, choroby wewnętrzne, weneryczne, hormonalne, toksykacja organizmu, alkoholizm, narkomania, nikotynizm, przyjmowanie różnych leków o ubocznym działaniu osłabiajacym potencję, przyjmowanie sterydów, anabolików, hormonów, następstwo zabiegów chirurgicznych, urazów . Zbadaj sie !

Gość anonim2009
jowitta, normalnie jest ok kiedy się masturbuje, mam lęk przed porażka!!!

Idź do seksuologa. Przecież nie będziesz tego ukrywał wieczność.

Gość anonim2009
co mi doradzi?? tak po prostu przestac myślec?

Nie wiem, co ci doradzi. Ani nie jestem facetem, ani seksuologiem. Ale jak nie spróbujesz zrobić z tym czegoś, to będziesz się tylko męczył. Będziesz miał wyrozumiałą partnerkę, to cię nie wyśmieje, tylko wesprze, ale sam przecież musisz chcieć coś z tym zrobić, a chyba w tym wypadku najlepszy jest specjalista, a NIE KAFETERIA! Obudź się ;)

Gość jowitta
Twój problem jest w psychice! często się masturbujesz , do tego przywykłeś . Radzę Ci udać się do specjalisty albo powolutku próbować z dziewczyną ,oczywiście uprzedź ją o swoim problemie ,jak będzie wyrozumiała to Ci pomoże jak nie będzie wyrozumiała to odejdzie od Ciebie a Tobie pozostanie zawsze wierna kochanka rączka🖐️ Ja jednak radzę Ci aby rączki nie używać.

Gość Mordeczkaaaa
No jasne !!!

Gość skarbeczek87
hmmm kolego hyba jesteś jeszczze za młody na seks albo na siłe chcesz go uprawiać albo na prawde masz zaburzenia jakieś fizyczno psychiczne bo doświadczony facet doskonale wie że może zadowolić kobietę nie tylko członkiem i czasami kobieta doznaje nawet większej przyjemności niz przy normalnym seksie

Gość Kafeteryjna
Ok, to dwie sprawy: 1) jak najbardziej można doprowadzić kobietę do orgazmu bez używania członka, ja swoje najlepiej wpsominane mega-orgazmy :D mialam właśnie z facetami, którzy paluszkami potrafili czynić cuda 2) mój facet jak ma czasem problem ze wzwodem, to się sam masturbuje (ja udaje, że tego nie widzę, bo np. niby drzemię, albo jestem odwrócona i czytam gazetkę), a jak już mu porządnie stoi (na co czasem potrzebuje ok 20-30 min!!), to po prostu 'napiera na mnie' zależnie od pozycji od tyłu czy od przodu i się kochamy :)

zawsze czytam pytania do kobiet, choć jestem facetem:D śmieszne zawsze są te pytania:D