Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbarrrellla

Mezczyzni...co was bardziej kreci???

Polecane posty

Gość barbarrrellla

czy dziewczyna naskakujaca wam na kazdym kroku,adorujaca was do bolu,wsluchana i wpatrzona w was jak w obrazek,bedaca zawsze przy was czy tez taka ktora wyraza jakies zainteresowanie usmiechem,spojrzeniem ale o towarzystwo ktorej wy sami musicie zabiegac? Tylko...szczerze

Gość franciszkowaty
pochlebiaja mi takie zapatrzone panienki

Gość heloł
ja potrafie sie dopasować pod tym względem do faceta - jak facet się stara itd. to wystarczy mu okazywać wdzięczność. a czasem trafia się taki, który potrzebuje potwierdzenia uczuć, zapewnień i czułości. ;)

Gość franciszkowaty
ale na dluzsza mete to ta druga raczej-mamy instynkt mysliwego ;)

barbarrrellla czy dziewczyna naskakujaca wam na kazdym kroku,adorujaca was do bolu,wsluchana i wpatrzona w was jak w obrazek,bedaca zawsze przy was czy tez taka ktora wyraza jakies zainteresowanie usmiechem,spojrzeniem ale o towarzystwo ktorej wy sami musicie zabiegac? Tylko...szczerze ale ja nie wiem.. bo to zazwyczaj faceci mnie adorowali i adoruja... i zawsze to oni zabiegali o towarzystwo... ja nie wiem sie tak czasy zmienily czy co? z eteraz role sie poodwracaly i baby adoruja facetow? nadskauja im? swiat schodzi na psy:O

ten... echhh do czego to doszlo na tym lez padole;O hehhe

Gość barbarrrellla
pytam bo moj adorator jakby stracil zainteresowanie jak pojawila sie ta biegajaca za nim lala-i to mnie dziwi Ja tez z tych bardziej staromodnych-owszem wysylam znaczace sygnaly ale uwazam ze to facet powinien wykazac inicjatywe :)

Mufka32 teraz facet nie musi sie starac bo po co babki same sie pachaja ;) nie wiem kiedy sie to zmienilo ale zmienilo i sie ostatnio nasililo :)

Gość heloł
TenTamten - to uwierz. kobieta zmienną jest. (; a poza tym każdy ma kilka oblicz + dobra gra aktorska i chęć osiągnięcia celu, oraz dobra taktyka.

heloł znam juz ten typ kobiet wlasnie mi sie przypomnialo zadki gatunek ale niebezpieczny ;)

Gość barbarrrellla
no...faceci wyrazcie swoja opinie

Gość prawdziwymenszczyzna
ja tam wole latwe

Gość Mr.
Nieważne co nas kręci. Jak zaiskrzy, to cała reszta nie ma znaczenia. Jak nie zaiskrzy, to kombinacje o kant d..py rozbić.

jasne ze wersja druga bez przesady jesli facet jest fajny i pociaga mni eokaze mu to w delikatny sposob ale od razu nadskakiwac? :p

Gość taki jeden facet...
o kobiete trza walczyc ;)

Gość henk1
Raczej to drugie.

Gość kobietka 25 i kropka haha
mnie wrecz powiedzial kolega... ze o dziewczyne tylko facet zabiega :P inaczej "TO NIE MA PÓŹNIEJ SMAKU" - zgadzam sie z nim, cos co truniej przychodzi, ma lepszy zmak i sie to ceni - a nie latwizne

Kręci mnie jak kobieta jest elegancka i pisze ortograficznie. Jak ma normalne paznokcie z dyskretnym makijażem. Tipsy działają na mnie kastrująco. Wiem, w dzisiejszych czasach to za duże wymagania, ale należy wymagać. Gdzie to jest napisane, że mam iść do łóżka z kocmołuchem:)

ja tam facetem nie jestem ale mysle ze to drugie jednak, pierwsze kreci tylko zakompleksionych chlopcow i to tez nie na dlugo