Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TenTamten

Czemu kobiety się boją przystojnych mężczyzn ??

Polecane posty

panie TT naprawde myslales ze uwazalam ze ty to ten w sweterku? :p myslalam ze az tak to nie jestes w sobie zadufany ale niech tam"Narcyziku" jak sie bawic to sie bawic No to staraj sie zadowolic haremik:p

No i taki grzeczny........."pani" wiesz ze to mile ze jestes tym ktory umie ladnie prowadzic rozmowe :) nikt "pani" nic nie nagadal, spokojnie:p wiec nie jestes zadufany? no to dobrze........... wiec siedze cicho ......... :p

ach bo klepne za duzo............... a swoja droga nie wiem czmu ale twoja twarz wydaje mi sie znajoma? hm.......... :p

Abigel czemu za duzo dawaj ja poslucham z checia :D Jak znajoma ?? :D

Gość wyslesz mi fotke
Abigel

Nie czemu mam byc przestraszony ?? Skoro postanowilem pokazac fotke publicznie to chyba licze sie z konsekwencjami tego :)

Myslalam zes zrezygnowal z rozmowy:) wiesz z tym klepaniem to roznie ,czasami mozna a czasami wypadaloby przycichnac ,tudziez ugryzc sie w jezyk Nie wiem jeszcze na ile znajoma bo w tej chwili nie za bardzo kojarze skad i dlaczego wydales mi sie znajomy , ale ..moze mi sie przypomni Jestem wzrokowcem wiec wiele zapamietuje , czasami za wiele.... A fotka pokazuje paru panow wiec na dobra sprawe kazdym z nich moglbys byc? lda kogos kto cie nie zna ,nieprawdaz? wiec generalnie ryzyko jest powiedzmy zminimalzowane :) "wyslesz mi fotke" a komu ? i gdzie? :p

No cos w tym jest ale przy mnie nie musisz sie grysc w jezyk :) Nie klamie wiec ja to ja :) Mi mozesz wyslac tez to moze ja cie skojaze :D

Ech w tym tabunie kobiet? Nie ma szans :) gdziez ja szara myszka:) moglabym konkurowac o miejsce w pamieci:p z ciekawosci ....... cos tam ci posle , zobaczymy jaki bedzie tego final:p

abigiel chcialam w tracic ze my jako ze mamy relacje kumpelskie, a po za mna nie ma tu juz nikogo, wiec szanse masz :P

ale bledow porobilam jeszcze nick przekrecilam.

wiesz "deko" ja tu relacji zadnych nie mam.........:) i kumpelskie wasze czy nie zupelnie mi nie przeszkadzaja; a o tlumie piszac mialam na mysli te wszystkie ktore byly, sa i beda wokolo przystojnego TT :p "greq" twoje podejscie do tematu, w szczegolnosci sformulowanie cyt"jestem przystojny ale jak widze te brzydule mierzace mnie wzrokiem i probujace mnie zaczepic to mam ochote wyzygac sie im na twarz" sprawia ze przychodzi mi na mysl jedno "pusty dupek dupkiem zostanie"

to byloby ciekawe biorac pod uwage ilosc ludzi biegajacych po miescie no ale przystojniakow zawsze wylapie w tlumie wiec moze cos w tym jest :p

och "deko" sorki ale zajelam uwage TT na chwilunie a tak sobie fajnie gadaliscie; on w tydzien doplynie ... :p

Kobiety raczej przystojnych mężczyzn się nie boją.. z tego co mi wiadomo :P Greq - pogratulowac samooceny i stosunku do innych ludzi :o TT - a Ciebie to sie chyba mało kto boi.. raczej mało straszny jesteś.. :P