Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TenTamten

Czemu kobiety się boją przystojnych mężczyzn ??

Polecane posty

Ten Tamten-pewność siebie nie jest wadą...ale mam wrażenie że wybrzydzasz :D,jakbym sluchala kobiety szukającej księcia z bajki :D

Ja się zgodzę z Przegrałam życie. Pewność siebie może ci pomagać w życiu zawodowym, ale kobiety raczej wolą tych mniej pewnych siebie, skromniejszych. Przynajmniej ja :P W sumie to o co ci się rozchodzi? ;)

sorki nie ten topik:( cos po[przestawialam wrrr wybaczcie;( moje zakrecenie:(

O to ze jak chce kogos poderwac to nikt nie chce :P a jak ja nie chce to wszystkie mnie nagle kochaja :P

TT-przeciez z Toba rozmawiam. a tak wogóle całkiem poważnie, moze sie tym uciekającym nie podobasz. Przecież nie musisz sie kazdej podobac. Z drugiej strony sądze że ten top to taki żarcik:)

ale skoro juz tu przylazlam.. to powiem tyle... w swoim imieniu rzecz jasna... nie boje sie przystojnych mezczyzn... malo powiem wiecej... w ogole sie nie boje mezczyzn:P:P taka ze mnie dzielna dziewczynka:P:P

Gość ala co jej odwala
ten tamten wiesz moze jestes przystojny

deko bo jest to taki wmysl mojego dzisiejszego humorku :) tez bym chcial taka mamusie :P

Gość no nie wytrzymammmmmm
autor pewnie jest przystojny, ale w swojej bujnej wyobraźni:D w swoim otoczeniu widzę, jakim powodzeniem cieszą się przystojniacy, dziewczyny aż sikają na ich widok i wykorzystują każdy pretekst do rozmowy w klubach kolesie aż żyć nie mogą ot odpowiedź na nurtujące kunegunda pytanie

Napisałam mnie pewnych. Ja np. nie lubię jak ktoś jest pewny, że czegoś nie wiem, mimo że tym się zajmuję i robi ze mnie idiotkę. Albo że mrugnie do mnie i myśli, że mam kisiel w majtach z tego powodu.

oj..Ten Tamten zaklada sympatyczne tematy :)...nie sądzę aby mial jakiś szczególny problem ale prowokuje do milej dyskusji..-to tyle chyba :)

no nie wytrzymammmmmm nie opieram swoich wypowiedzi na poszlakach wszystkie sa potwierdzone przez osoby trzecie ;) wiec piszac ze jestem przystojny opieram sie o opinie innych ;) bo ja tego stwierdzic nie moge nie znam sie po prostu :) Ja nie mowie ze nie mam powodzenia ;)

kobieta... masz racje.. jak to mowi moj kolega" co racja - to fakt" heheh tamten to wesoly czlek:):):)

TenTamten... no to zwracam honor łapka na zgodę;)

TT - tyle co Twoich zdjec widzialam i tyle co z nich pamietam, to ja bym sie nie bała:P fajny kumpel z Ciebie mógłby być:)

lubie jak mnie otaczaja kobiety wtedy mam pelne "rece" roboty aby im bylo milo i przyjemnie ;) a to lubie najbardziej :D

ależ...nikt nie zaprzecza że takim jesteś-przystojnym znaczy się..i dobrze jeśli Siebie za takiego uważasz,bo to raczej atrybut a nie wstyd :)...natomiast wywiązała się niechcący inna dyskusja..pt.." po co ten temat" :D

no nie wytrzymammmmmm nie czuje sie wcale urazony ;) deko moglby ?? a nie moge ?? :D

"pełne ręce roboty" ... to już zabrzmiało wysoce dwuznacznie :D