Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metrosexual

Czy metroseksualny facet jest niemęski?

Polecane posty

Gość metrosexual

Jakie jest wasze zdanie na temat facetów dbających o siebie, razi Was to, że taki facet używa kremu pod oczy, chodzi na solarium, dba o włosy itp.

Gość aplepleple
solarka - samo zło. ohyda i porażka. metroseksualny mężczyzna, to zadbany mężczyzna. czyli NIE mylić tego z facetem, który myje włosy, albo się goli. ... eh.

Gość to smutnehhhhhhhh
No wiesz. W polsce zadbanego mężczyznę (który po prostu o siebie dba) wyzywa się od "pedałów". W innych krajach faceci są zadbani, schludni i jakos nikomu to nie przeszkadza. Ale wiadomo Polska - kraj pokurwiony :(

Gość jak normalnie dba w sensie
myje, goli, czysto i z sensem ubiera, kremu tez moze przeciez uzywac. Ale solarium, golenie pach i klaty , wpatrywanie sie w lustro to beznadzieja.

Gość żarófka
i goli du.pe na wierzchu i w rowie :-D

Wybacz , ale dbałość o siebie jest obowiązkiem każdego człowieka . Niestety metroseksualizm to jednak coś innego . Rzecz zahacza znacznie o narcyzm . Metroseksualiści są bardzo niemęscy , zniewieściali . To już nie mężczyźni .

Gość gość
ja gole d**e, bo nie lubie jak mi sie bawoly przyklejaja do wlosow i smierdzi potem kupa w majtkach. Chyba ze lubisz taki hardcore. Moja Pani , wei, ze zawsze mi moze zrobic loda bo jestem tam czysty i nosze biala bielizne bez wlasnorecznie robionych wzorkow. Uwazam , ze to pozytywne.

Gość gość
co kto lubi. ja nie lubie solarek ani u kobiet ani u mężczyzn. lubie naturalna opalenizne, lub naturalny jej brak. albo naturalnie ciemną karnacje. czy facet goli pachy, czy nie to mnie nie interesuje. mój facet je podcina poprostu żeby nie sterczały za bardzo. lubię jak facet jest umyty, ale nie walący perfumą czy dezodorantem na kilometr. lubie jak facet ma gładką skórę, jak ma wydepilowane jajka, albo choc podcięte tam włosy. zdecydowanie nie lubie jak facet ślęczy nad zabiegami pielęgnacyjnymi godzinami, tak samo jak i nie lubie tego u kobiet. wszystko w jakichs rozsądnych granicach.