Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość phi do 24 ...

Reaktywacja w prawach studenta ...

Polecane posty

Gość phi do 24 ...

Czy ktos przez to przechodzil ? Studiowalam pielegniarstwo ... jednak postanowilam przerwac studiowanie na I roku po 2 semestrze - wmawialam sobie ze to nie to, ze nie mam powolania. Nie przystapilam w ogole do egzaminu z biotechnologii i anatomii, oraz miesiecznych praktyk w szpitalu, reszte zaliczylam. Rozpoczelam nowe studia - ekonomie i dopiero tutaj uswiadomilam sobie, ze jednak zle zrobilam. Brakuje mi wszystkiego co zwiazane jest z pielegniarstwem ;/ kontaktu z pacjentami, zajec w szpitalu itd. Co powinnam zrobic ? Jak to wyglada na Waszych uczelniach ? Chce wrocic na te studia. Czy w takiej sytuacji bede musiala ponownie startowac w rekrutacji i powtarzac rok? A moze wystarczy za zgoda dziekana zaliczyc w sesji egzaminacyjnej biotechnologie i anatomie. Jak to wszystko wyglada ? Planuje w najblizszym czasie zadzwonic do dziekanatu ... bo z regulaminu to malo co mozna sie dowiedziec ;/

Gość phi do 24 ...

Gość fikoły
Ja pracuję w Biurze Obsługi Studenta na prywatnej uczelni i u nas żeby reaktywować musisz mieć zaliczoną sesję poprzedniego semstru, tzn. jeśli nie zaliczyłaś 2 egzaminów tpo musisz zacząć znowu od 2 semestru 1 roku.Nie możesz zacząć od 1 semstru 2 roku.

Gość phi do 24 ...
yhy dziekuje za info :)

Gość a ja mamtakie
pytanie. Rowniez zrezygnowalam z studiowania na pewnym kierunku po 2 semestrze. Zabralam papiery, ale wszystko zaliczylam, lacznie z egzaminami ... tylko nie zdobylam wszystkich podpisow wykladowcow. Wiem glupio zrobilam, moglam na spokojnie zebrac wpisy i dostac zaliczenie tego roku. Czy jakbym teraz zostala reaktywowana, musialabym znowu zaliczac 2 semestr czy tylko zebrac potrzebne podpisy i przejsc po wakacjach na 2 rok ?

Wystarczy chyba tylko zebrać wpisy.Dowód że zdałaś i tak jest w dziekanacie w protokołach.Przynajmniej powinien.