Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Art Of Speak

Samochód i jego wpływ na uczucia pięknych dam

Polecane posty

Gość maaasakra
to co podales, jakies padla :O

Gość maaasakra
jaki masz budzet?

Gość Art Of Speak
Ładny ten pontiac, ale auto musi też dobrze skręcać :D Czyli BMW pod obstrzałem. Jeśli tamten civ by był ok tylko kolor nie pasował to może coś takiego? http://t-emotion.com/emotion/pham/018.jpg

taa pochasac... delikatnie mowiac... :):) cudne autko tylko jakby to powiedziec malo ekonomiczne :):) w miescie nawet do 15l dochodziło spalanie:O no i czesci drogie niestety...

Gość Art Of Speak
Budżet do 30tyś. zł

Gość chyba wszystkie sklepy
prawiczek nie przesadzaj... na pewno masz inne zalety, którymi możesz się pochwalić, a prawko to rzecz nabyta, którą można zrobić przy odrobinie chęci. Mnie to nie przeszkadzało, ale mój chłopak wkońcu się zebrał i zaczął robić kurs (chyba nie chciał być `gorszy` ode mnie:P)

Gość maaasakra
audi s4

do 30 tyś. kupisz o wiele lepszą betę niż tą ze zdjęcia

Gość Art Of Speak
Predatorka-> Spalanie faktycznie daje po kieszeni, ale lepiej mniej a przyjemnie pojeździć niż dużo zasypiając z nudy:)

Gość Hot Core
seat leon czarny :)

art... kupujac takie auto czlowiek ma swiadomosc kosztow dodatkowych- jesli kogos nie stac kupuje cos innego prosta zasada... :):)

Gość Art Of Speak
O leon w mocnym TDI dałoby radę, na cupre już by raczej nie starczyło.

prawiczek i kropka 1987 wzajemnie i nie życzę Ci dziewczyny, której będzie zależało tylko na tym byś miał prawko i samochód.

Gość Art Of Speak
Predatorka- święta racja. osobiście jakby mnie było stać na imprezę WRX to bym dozbierał i kupił lancera EVO IX :D. jak już pójść po kosztach to tak by mieć świadomość, że się podjęło trafnego wyboru :)

Gość Art Of Speak
Ktoś tu wymienił Audi S4, raczej za drogie w utrzymaniu. Silnik 2,7 biturbo spala hektolitry. Już szybciej S2 2.2 turbo można znaleźć w tej cenie. Starsze, ale równie szybkie (tylko dziewczynom się nie podoba, więc odpada :) )

prawiczek i kropka 1987 gdybym, np. ja wolała faceta z prawkiem to nie byłabym już 2lata z moim:P poza tym znam wiele dziewczyn, które prawko mają, a ich partnerzy nie więc może otacza Cię złw towarzystwo?

Gość maaasakra
Spalanie faktycznie daje po kieszeni, ale lepiej mniej a przyjemnie pojeździć niż dużo zasypiając z nudy a m3 mniej spali?

Gość Art Of Speak
prawiczek i kropka 1987 a jak ty twierdzisz czy posiadanie samochodu podwyższa renomę faceta w oczach dziewczyn?

Gość Art Of Speak
M3 ma silnik wolnossący. Przy delikatnej jeździe spali tyle co WRX, natomiast przy butowaniu mniej

Gość Art Of Speak
Turbawki strasznie lubią paliwo jak wampir krew jeśli się je mocno ciśnie.

Gość maaasakra
hmmm a to ciekawe

Gość Art Of Speak
Tak się zastanawiam co dziewczyny lubicie w BMW. Facet to wiadomo (tył napęd, silnik R6, brzmienie, świetne zawieszenie), ale dziewczyny co przyciąga:) ? Znaczek a może opinia?

Gość Art Of Speak
może za niedługo moja dziewczyna będzie mówiła : "mój chłopak ma BMW i jestem z niego taka dumna :D "

Gość kasik kasik
zapraszamy do sklepu rekodziela marokanskiego www.marokostyle.com

a ja od miesiąca mam rover'a 75.. i luksus w środku, i bardzo wygodne i wizualnie przyjemne, a walory jazdy wręcz niesamowite..i jak moja była przeciwniczką tego auta (zrobiłem jej na przekór i kupiłem bo mi sie bardzo podobał) to teraz dziękuje, że jej nie posłuchałem.. ;) tak to jest z kobietami.. warto dodać, że do '75' silniki robi bmw :) więc jakość i gwarancja bezawaryjności.. ;) i nie żałuję, że trochę wtopiłem kasy na kupno tego auta..a i z drugiej strony..zadowolenie Dziewczyny..bezcenne :P