Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość refillable

Lizus w pracy

Polecane posty

Gość refillable

Pracuję od 4 miesięcy w sekretariacie. Mam wicedyrektorkę i dyrektora. I owa wicedyrektorka nic nie robi tylko włazi w tyłek dyrektorowi, straszny lizus, przez nią jedna kobieta straciła pracę, bo jej nie lubiła i cały czas najeżdżała na nią do dyrektora, dyrektor ją posłuchał i kobeitę zwolnił. Teraz ja pracuję na jje miejscu i dziwnie się czuję. Boję się jej, ze ze mną może być to samo. Niby taka milutka i słodziutka, a jak się odwrócisz to wbije ci nóż w plecy. Dlatego przy niej musze mieć się na baczności. Męczy mnie ta sytuacja, jestem non stop spięta i nie mogę temu nic poradzić. Kobieta ma umowę jeszcze na trzy lata. Nie wiem jaki stosunek do niej ma dyrektor. Czy ufa jej bezgarnicznie, czy liczy sie z jej zdaniem, trudno mi to wyczuć. Bo ona dla niego zrobi wszystko. Nie oczekuję gotowych rad, tylko powiedzćie mi jak pracować z takim człowiekiem? Na co uważać?

Gość refillable

Gość Mr.
Swoją pracą zdobądź zaufanie dyrektora. A może ona jest jego kochanką i Twoja poprzedniczka mu się spodobała? Miałem kiedyś taką sytuację, że ktoś kto miał u szefa zaufanie robił mi koło pióra. Nie miałem szans się bronić, bo nikt mnie nie pytał. Jak Cię to męczy, to rozejrzyj się za inną pracą.

Gość refillable
Kochanka? Nigdy w życiu. To stara łupa, szef raczej w młodych gustuje. Poprzedniczka pomimo tego ze miała tylko wykształcenie srednie biegle na wszystkim się znała, taki samouk. Była prawą ręką szefa - w sumie to ona wszystkim rządziła, bo na wszytskim się znała, a on jej ufał. Moze tamta była zazdrosna, moze moja poprzedniczka zadużo wiedziała, nie wiem. Teraz boję się o własny tyłek. Jak mam zdobyć zaufanie szefa, jak ta wystarczy ze coś tam powie na mój temat i już po mnie.

Gość H.Bukietowa
nienawidze tego pomiotu:O

Gość wrrrrRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Nienawidzę LIZUSÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość włazi w tyłek czyli
uprawiają seks oralny czy analny? I jak to - cała się mieści?