Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerwowa kasiaaaaa

ALE JESTEM ZLA ZLA ZLA !!! EHHHH ,POMOZCIE

Polecane posty

Gość nerwowa kasiaaaaa

Jestem chyba nienormalna.Moj chlopak wczoraj napisal na nk wiadomosc do swojej kolezanki(ktora poznal jeszcze przede mna,razem imprezowali,ona pijana kleila sie do mojego chlopaka,mimo ze sama byla zajeta,jednak ja jeszcze nawet nie znalam mojego chlopaka).Napisal do niej ,co u niej slychac .Ja mu zrobilam afere.Ze po co napisal,ze co go obchodzi co u niej,ze ma do niej nie pisac.On powiedzial,ze jestem nienormalna,ze mam sie leczyc,ze to tylko kolezanka ,z ktora dobrze mu sie kiedys pisalo na gg.Ze ja sobie pisze z kolegami,wiec on tez moze.Ale nie!Ja mu zabraniam ;/ Tym bardziej ,ze on czesto dla jaj cos o niej mowi,slini sie na jej widok,ale robi to w zartach ,bo sie smieje i przeprasza i mowi ,ze chcial mnie zdenerowac(ale ile mozna?tak co spotkanie jest,jak dzieciak sie zachowuje i dlatego robie sie zazdrosna ).Poza tym ,ja np.moge do niego niemilo sie odezwac,gdy nie mam humoru,ale gdy on tak zrobi,to ja juz sie obrazam,uwazam ze on nie powinien.Taki mam charakter ;/ A teraz pytanie od was - czy wy tez jestescie zazdrosne o kolezanki swoich chlopakow?Zabraniacie im ze soba gadac na gg?A moze oni sami tego nie robia?

Gość Waleriana 102
ja tez jestem zazdrosna ale mój chłopak nie ma takich blizszych kolezanek

Gość nerwowa kasiaaaaa
Wlasnie o to chodzi ,ze moj tez nie ma.Ani w tel.nie ma innych nr tel jakis kolezanek,ani na gg.A teraz nagle napisal do niej ;/ Wkurzylam sie ! Po co to mu wiedziec?Tak jakby chcial ozywic kontakt ;/ I jeszcze mowi takie cos ,,Ty tez masz kolegow i na dodatek slinia sie na Ciebie ,a Ty mi zabraniasz napisac do jedej kolezanki '' ;/

Gość nerwowa kasiaaaaa
Uppp! Czy ja przesadzam :(??

Gość dorota084
tak,przesadziłas. teraz ci pewnie bedzie robił na złosc;p gdybys go nie zaatakowała tylko powiedziała jak normalny człowiek ze ci przykro to moze by cie zrozumał ale jak drzesz na niego pape to sory;P

Ja też jestem zazdrosna... ale nie zabroniłabym mojemu facetowi rozmawiać z koleżanką. Jeśli będziesz tak ograniczać jego wolność on poczuje się jak pies na smyczy. Ma prawo pogadać ze znajomą, wyjść z kumplami na piwo. Powinnaś ograniczyć swoje wybuchy złości bo możesz zniszczyć swój związek. Puki nie flirtuje z nią ani ona z nim to nic Ci do tego że gadają.

Gość nerwowa kasiaaaaa
No wiem,moglam spokojniej eh ;/ Ale w ogole czy to normalne,zeby chlopak mial kontatk z kolezanka z dawnych lat?Wspominal z nia imprezki?To co bylo kiedys;/?Dla mnie to znak ,ze moze to powroci :(Ze stwierdzi ,ze lepiej mu z nia sie gada,niz ze mna.Ja z kolegami gadam,mam ich bardzo wielu,ale nigdy ,przenigdy bym ich nie wolala,zamiast mojego faceta.

Gość nerwowa kasiaaaaa
Ale ja sie wlasnie boje,ze wymienia sie nr gg,zaczna wspominac dawne dzieje i zaczna flirtowac ;/Ja znam ta laske z opowiadan kolegi,niezly z niej numer;/Zreszta ,miala chlopaka a kleila sie do mojego ;/Co za laska ! Moj chlopak mowi ,ze jako kolezanka jest fajna,a moj kolega mowi na odwort.Poza tym ta kolezanka mojego chlopaka ciagle do mnie zagaduje(mamy to samo imie i jestesmy naprawde bardzo podobne do siebie z wygladu).Ona sie podlizuje;/

Gość nerwowa kasiaaaaa
Na dodatek on ja wychwala ( w zartaCH,bo wie ze sie denerwuje).Ze jaka to ona wysoka,zgrabna,robi maslane oczy ,a jak widzi moja mine,to w smiech ;/ I mowi ,ze zartowal ;/

Gość jestes jakas dziwna
ja jestem zazdrosna, ale nie daję tego po sobie poznać! :D udaję pewną siebie i bezkonkurencyjną.. ;p hehehehe

Gość proponuję wywieźć chłopaka
na bezludną wyspę albo wyrzucić komputer przez okno. Ale i tak są inne sposoby komunikacji w szkole, na uczelni, w pracy, na ulicy. Więc skoro nie możesz tego znieść, a przywiązanie do kaloryfera nic nie daje, to pozostaje tylko psychiatra dla ciebie, albo wyjazd z nim na bezludną wyspę

On się z Tobą drażni bo go bawią Twoje reakcje. Przestań się tak denerwować to on też się uspokoi. To działa na zasadzie sprzężenia zwrotnego.

Gość przeczytaj sobie.....
ksiazke Dlaczego mezczyzni kochaja zolzy. Zacznij zyc swioim zyciem, nie zwracaj na niego za bardzo uwage, wychodz sama do kolezanek, to on zacznie byc o ciebie zazdrosny..

spróbuj troche pobyc z pedziem który ma więcej \"psiapsiółek\" niż normalnych kumpli to albo zdechniesz z zazdrości albo w końcu zacznie ci to zwisac. Mi to już zwisa. też jestem zła i się niemiło odzywam, ale z tym się chyba nie da nic zrobic.

Ja nie mam takiego problemu, bo mój chłopak odkąd jest ze mną olał całkowicie gg, nk jednym słowem internet! :D w ogóle nie siedzi na komputerze, a całe dnie spędza u mnie :P i to on zazdrosny jest o moje komentarze na NK tyle że ja z nikim nie piszę, tylko z koleżankami, bo nie potrzebuje pisać z innymi, a poza tym chcę być wobec niego fair. To że jesteś zazdrosna to normalne, a on powinien to zrozumieć. Z drugiej strony nienormalne jest to, że ty masz takie podejście, że możesz wszystko, a mu nie pozwalasz na nic. Musicie wytyczyć sobie pewne granice.

Kasia no więc jak on specjalnie wychwala koleżankę i mówi, że to żarty no to Ty zrób mu również taki rewelacyjny żarcik, wychwalaj swojego kolegę. Wtedy zrozumie jak to jest.

Gość ONa19261926
nie przesadziłaś !! nie pasuje CI to to mowisz taka sama jestem !! a Ty piszesz z innymi ?? odnawiasz strae znajomosci z kolegami ??

Gość a wiesz co......
"I jeszcze mowi takie cos ,,Ty tez masz kolegow i na dodatek slinia sie na Ciebie ,a Ty mi zabraniasz napisac do jedej kolezanki '' ;/" czyzby stracił zainteresowanie toba?